Shaklee Malaysia

Master Coordinator Shaklee Malaysia

Archives

Tawaran terbaik dari Shaklee setakat ini!

Tawaran terbaik selama saya pernah menjadi ahli
Bismillahirrahmanir rahim…. Lamanya tak menulis blog. Selama hampir sebulan berada di Kota Bharu, banyak cerita nak coretkan…
Banyak keajaiban yang kami lihat dan banyak perkara yang kami belajar. Nanti saya akan share dalam posting akan datang.
Sebenarnya since bulan November Shaklee tawaran terbaik dengan pembelian hanya RM100 sahaja dah layak untuk sertai keahlian Shaklee dan paling best sebab sekaligus dapat PENGHANTARAN PERCUMA!
Tawaran terbaik
Paling menarik tawaran terbaik ini dilanjutkan sehingga 31 Disember 2021.
Jika sebelum ini, setiap individu yang berminat nak jadi ahli perlu membayar RM35 atau melalui pembelian produk RM350-RM400 iaitu bersamaan dengan 100UV.  Tapi kini dengan hanya pembelian RM100 sahaja dah layak mendaftar keahlian bersama Shaklee.
Apa manfaat jadi ahli selain dapat harga ahli? Boleh baca posting ini : Apakah kelebihan menjadi ahli Shaklee yang ramai orang tidak tahu?
 
 
Jika kalian berminat mencari pengedar yang berdekatan dengan Muar Johor, Bukit Payong atau Chendering Kuala Terengganu…boleh terus hubungi saya di talian 0128535689.
 
 
 
 
 

Penafian : Segala testimoni dan penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan ntuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendpaat nasihat dari doktor atau mana-mana pakar kesihatan yang diiktiraf.

Read more www.anakkuwiraku.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *