Shaklee Malaysia

Master Coordinator Shaklee Malaysia

Archives

Pengedar Shaklee Aktif Puchong

Pengedar Shaklee Aktif Puchong

Pengedar, Stokis, Agen Vivix Shaklee Puchong yang berpengalaman lebih 10 tahun dengan bimbingan Doktor & Pakar Nutrisi. Erna adalah  Pengedar, Stokis, Agen Vivix Shaklee Puchong yang boleh COD dan POS terus kesemua Produk Shaklee & Vivix Shaklee ke seluruh Puchong. Hubungi Erna   013-3357696 (Klik  juga nombor ini untuk wasap) 

Pengedar Shaklee Puchong

Erna adalah   Pengedar, Stokis, Agen Vivix Shaklee Puchong Yang Boleh COD Ke Kawasan Puchong, Subang Jaya

Erna merupakan Dealer Shaklee, Stokis Shaklee, Agen Vivix Shaklee Puchong yang mempunyai pengalaman luas dalam shaklee lebih daripada 10 tahun. Beliau adalah Pengedar, Stokis & Agen Vivix Shaklee Puchong yang mempunyai bimbingan daripada Doktor, Pakar Nutrisi & Santis Shaklee boleh terus COD Puchong dengan segera & boleh POS ke seluruh Puchong sebab saya mempunyai Stock Produk Shaklee yang baru & Fresh.

Anda tak perlu tunggu lama & ragu-ragu sebab beliau sentiasa dapatkan Produk Shaklee direct dari HQ Shaklee terus.Pengedar Shaklee Puchong

 

 

Berminat Nak Cari Side Income Dengan Menjadi Agen Shaklee di Puchong Bawah Bimbingan Kami Pengedar Shaklee Puchong.

Di Puchong, Produk Shaklee sentiasa mendapat permintaan tinggi dan ramai customer nak COD barang dengan segera, maka kami membuka peluang Business Shaklee kepada anda yang ingin menjana pendapatan tambahan RM200-RM500 sebulan.

Jemput baca blog Erna iaitu  Pengedar Shaklee Puchong

Pengedar Shaklee Puchong

7 Sebab Mengapa Anda Perlu Membeli Produk Shaklee, Vivix Shaklee Dengan Erna Pengedar, Stokis, Cawangan, Branch, Agen Vivix Shaklee Puchong Yang Terbaik & Berpengalaman Luas

(1) Erna merupakan Pengedar Shaklee Puchong & Agen Vivix Shaklee di Puchong sedia untuk COD Produk Shaklee terus kepada anda. Saya juga boleh poskan produk bagi area Negeri lain dalam Malaysia.

(2) Beliau juga merupakan Shaklee Distributor Puchong yang sedia membuat penghantaran khidmat pos laju ke seluruh Malaysia.

(3) DAPAT PANDUAN & BIMBINGAN CARA MAKAN YANG BETUL TERUS DARI PAKAR 

Anda bukan sahaja boleh tanya 1 soalan, malah beribu-ribu soalan direct terus kepada pakar nutritionist yang diiktiraf selepas menjadi ahli shaklee dengan Erna Jika selama ini dah berkerak soalan dalam minda nak tanya persoalan tentang cara makan, & isu kesihatan boleh terus tanya dengan leader team kami (mempunyai sijil Nutritionist dari shaklee). Ianya sangat EXCLUSIVE sebab anda akan dapat FREE CONSULTATION dan Monitoring hingga berjaya. InsyaAllah.

(4) DAPAT CONSULTATION DARI TEAM 20 TAHUN PENGALAMAN DENGAN SHAKLEE

Erna merupakan Pengedar Shaklee Puchong. Beliau sudah consume shaklee sejak 10 tahun lepas.

(5) DAPAT CASH REBATE (DUIT) SEHINGGA 21% .

Jika selama ini anda tak pernah menjadi ahli shaklee, anda hanya membeli Shaklee sahaja tetapi tak dapat apa-apa cash rebate. Now! dengan pembelian produk untuk makan sendiri aje anda akan dapat UV (akan di convert menjadi cash rebate ke akaun anda), best kan..geli-geli beli untuk diri sendiri makan pun boleh dapat rebate/duit. Best kan?

(6) DAPAT VIP ACCESS KE CUSTOMER SERVIS SHAKLEE.

Apa juga soalan dan pertanya anda akan di layan dengan status VIP. So anda tak perlu ragu jika berlaku permasalahan. Inilah keistimewaan menjadi ahli shaklee dengan kami.

(7) BOLEH BELI SENDIRI SECARA ONLINE/ CALL HQ TANPA MELALUI AGENT.

Anda selalu tak yakin bila beli dengan agent?tak perlu risau lagi sebab anda boleh membuat pembelian sendiri secara online. Direct terus ke HQ. Malah HQ Shaklee juga menyediakan system penghantaran direct dari hq Shaklee. Anda booking hari ni je 2-3 hari barang dah sampai siap dengan bungkusan Shaklee lagi tau..sangat exclusive.

Hubungi Saya Segera Pengedar, Ajen Vivix, Stokis Shaklee Puchong. Kami akan berikan servis yang Terbaik.

+60 13-335 7696

Pengedar Shaklee Puchong

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *