Shaklee Malaysia

Master Coordinator Shaklee Malaysia

Archives

Hari bertuah Faiz dengan baby sulungnya…..

Hari ini aktiviti berniaga diteruskan seperti biasa….dan paling best menerima berita sahabat baik saya Faiz dah selamat lahirkan anak sulungnya di Hospital Besar Miri. So tambahan aktiviti ialah melawat beliau dihospital dan melawat si comel Mishary [ harap betul la ejaan nama anak si Faiz ni]. Nanti saya update kisah baby Faiz lagi…

Sebenarnya hajat dihati kali ni nak menulis kisah beberapa [ ramai lebih kurang 20 anak2 saya yang berjaya dalam Shaklee] untuk perkongsian mereka yang menghantar email dan sms untuk menjana pendapatan melalui Shaklee. Namun belum berkesempatan sebab anak2 dan suami dan siap sedia nak berjalan.

Ditambah suami masih cuti hingga Isnin, maka saya nak elakkan anak2 dan suami boring bila saya mengadap laptop comel saya ini. Nanti ada masa lagi saya cuba coretkan cerita2 mereka yang dah berjaya melalui MLM Shaklee dengan modal serendah RM65 sahaja [ tak termasuk kos penghantaran memberkit ya]. Kini ramai ahli kumpulan saya yang mampu menjana pendapatan besar walau hanya sebagai surirumah. Alhamdulillah.

Nak sambung berhari raya dengan suami dan anak2…..jumpa lagi.

Salam sayang dari Ibu Addinnasa

Read more www.anakkuwiraku.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *