Shaklee Malaysia

Master Coordinator Shaklee Malaysia

Archives

Dapatkan Vitamin C Shaklee PERCUMA!

Bila angka status kes Covid 19 meningkat hingga 4 angka….PKPB terus dilaksanakan kecuali 3 negeri iaitu Perlis, Kelantan dan Pahang.
Maka kita semua kena lebih sensitif dengan isu ini dengan memastikan kita jaga kita.
Selain memastikan kita dan ahli keluarga menjaga kebersihan , memakai mask bila perlu keluar , menjaga penjarakkan sosial dan…pengambilan vitamin C adalah sangat perlu.

Ia hanya sebagai langkah berjaga-jaga dan usaha kita untuk memastikan Covid 19 tidak terus menerus merebak.
Sempena November 2020 ini….
Shaklee telah menawarkan vitamin C percuma!

Banyak penjimatan apabila menjadi ahli Shaklee. Set yang ditawarkan boleh mendapatkan keahlian Percuma secara langsung mendapat vitamin PERCUMA!

Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee? Boleh refer posting saya sebelum ini : 
Bertahan selama 21 tahun dalam Shaklee adalah satu jangka masa yang lama. Namun bila dah serasi dan menjadi kerjaya utama….syukur alhamdulillah ia menjadi karier tetap kami. 
Saya tak minat nak menjual banyak produk kerana ia akan buat kita ‘pecah’ modal. Banyak perkara nak kena urus. Fokus pada satu bisnes sampai kita benar2 mendalami semua perkara adalah lebih baik. Ini nasihat dari pakcik suami apabila satu ketika saya pernah teringin nak venture bisnes lain.
Saya berminat menjual produk kesihatan kerana niat nak bantu ramai orang sihat. Cantik adalah bonus bila produk yang kita niagakan itu memberi kesan kecantikan. Jika melibatkan pemakanan, pastikan ia beri kesan yang baik dalam jangka panjang.
Bayaran bonus berkala yang konsisten dan latar belakang syarikat sangat memainkan peranan yang penting. Banyak produk yang bagus namun tidak mampu membayar bonus distributor dengan baik akhirnya menyebabkan mereka gulung tikar. Sebab itu compensation plan sangat penting untuk kita fahamkan.
Bisnes yang memberikan ‘masa’ untuk diri sendiri sangat penting. Untuk rejuvinate sebagai keperluan kita nak berkembang. Saya selalu berpesan pada distributor dalam organisasi kami…jika bisnes itu mendekatkan kita dengan Allah adalah lebih baik dari duit yang menggunung tetapi buat kita leka dengan fatamorgana dunia.
Akhir kata, kita tahu apa yang kita mahu…namun kita tetap perlu Allah bimbing semua hala tuju kita. Orang yang berniaga dan hatinya dekat dengan tuhan pasti akan jumpa banyak kejayaan dan ketenangan. Wallahu alam.

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 

 Penghantaran produk Shaklee ke seluruh Malaysia, Indonesia, China dan Taiwan. 
 Pengedar Shaklee Kuala Terengganu Berminat nak beli produk Shaklee ? 
Berminat nak JOIN AHLI Shaklee ? 
Nak makan vitamin Shaklee secara PERCUMA? 
 Email Yahoo : nnorita78[@]yahoo.com 
Gmail : addinnasa[@]gmail.com 
 📱 Call/Whatsapp : 012-853-5689 
 🌻 Salam sayang dari N2 @ Ibu Addinnasa 
 #pengedarshakleeterengganu #shakleereadystock #ShakleeVivixkualaterengganu #ShakleeMalaysia #VitaminCShakleereadystock
Read more www.anakkuwiraku.com

One thought on “Dapatkan Vitamin C Shaklee PERCUMA!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *