Shaklee Malaysia

Master Coordinator Shaklee Malaysia

Archives

Dah tiada lagi lopak atau parut bekas jerawat !!!

Dulu pernah dengar orang kata cantik macam bulan. Memula saya tak faham… tapi bila dah lama ni baru faham maksud orang kata muka cantik macam bulan. Bermakna dari jauh nampak cantik….tapi bila dekat biasa aje.

Ditambah kini dah ada apps di hp yang dinamakan 360 apps….wajah semua nampak cantik belaka.

Namun hakikatnya kita tak boleh nak tipu diri kita bila depan cermin kan?

Pastinya akan kita ikhtiar untuk cantik dan muda.

Saya yakin ramai yang pernah dengar pasal Kolagen dan banyak jenis kolagen diluar sana. Namun kalian tahukah Kolagen Shaklee antara yang terbaik? Shaklee Collagen Powder atau SCP sangat terkenal antara kalangan mereka yang pentingkan kecantikan.

Shaklee Collagen Powder

Untuk rasa lebih sihat, kulit lebih muda menawan

Shaklee Collagen Powder merupakan suplemen kolagen hebat yang mengandungi 4,000mg proprietari RSS (Red Snapper Scale) Collagen, kolagen yang berkualiti tinggi dan tulen yang diekstrak daripada sisik ikan merah. Kolagen bermolekul sangat ringan Shaklee, kira-kira 1,000 Dalton*, dapat diserap dengan mudah oleh badan dan dapat membantu kepada peningkatan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan.

Tujuh bahan utamanya termasuk, ekstrak biji benih Camellia japonica, ekstrak Pfaffia, kolagen ikan, ekstrak kerangkerangan, Lactobacillus acidophilus, vitamin C dan vitamin B yang digabungkan untuk meningkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyokong kecantikan anda dari dalam ke luaran.

Shaklee Collagen Powder mudah larut dengan minuman dan makanan kegemaran anda. Setiap hidangan dipek di dalam satu uncang untuk memudahkan anda menggunakannya secara segera pada bila-bila masa dan di mana saja.Testimoni :Nampak lekuk [ parut] kat hidung beliau sebelum amalkan Kolagen Shaklee? Lekuk yang sangat dalam pada hidung itu kini telah tiada selepas amalkan Kolagen Shaklee!!!

Kini tiada lagi parut itu!

Berminat untuk tahu lebih lanjut boleh hubungi beliau dan dapatkan produk serta konsultasi yang penuh seperti dalam no tertera di dalam gambar.

Pelaburan yang berbaloi untuk hasil yang hebat! Jom dapatkan produk kecantikan Shaklee hari ini!

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

 Penghantaran produk Shaklee ke seluruh Malaysia, Indonesia, China dan Taiwan.

 COD Shaklee Miri Sarawak. 

 Untuk maklumat lanjut berkaitan keahlian Shaklee [atau] pembelian produk Shaklee [atau] menjana pendapatan dari rumah boleh berhubung dengan kami melalui
Email Yahoo : nnorita78[@]yahoo.com
Gmail : addinnasa[@]gmail.com

 ♛ Call/Whatsapp : 012-853-5689 ♛

Salam sayang dari
 N2 @ Ibu Addinnasa

Read more www.anakkuwiraku.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *