Shaklee Malaysia

Master Coordinator Shaklee Malaysia

Archives

Pakej Produk Shaklee untuk Kawal Kolestrol

Gemuk tidak semestinya tinggi kolestrol namun kurus tidak menjaminkan bebas kolestrol. Apapun perlu dipantau supaya ia tidak memberi kemudaratan pada kesihatan kita dikemudian hari.

Bila cerita pasa vitamin pada mereka yang sihat, mereka ini akan memandang dengan sebelah mata dan merasakan vitamin yang disharekan sangat mahal.

Namun apabila mereka mula jatuh sakit…harga bukan lagi menjadi persoalan. Biarpun mahal, apa jua sanggup diusahakan untuk membeli semula kesihatan yang tergugat.

Mood raya masih berjalan memandangkan rasa adalah sebulan. Maka pastinya open house yang kita sambut bersama sahabat dan rakan taulan mempunyai pelbagai juadah.

Maka jangan lupa amik sekali Pakej Produk Shaklee untuk kawal kolestrol.

Set ini sangat berbaloi dengan harganya.

Shaklee Miri Sarawak

Jika berminat sila klik ORDER di bawah untuk terus membuat pesanan yang akan dihantar ke pintu pejabat atau rumah anda !

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

 Penghantaran produk Shaklee ke seluruh Malaysia, Indonesia, China dan Taiwan.
 COD Shaklee Miri Sarawak.

 Untuk maklumat lanjut berkaitan keahlian Shaklee [atau] pembelian produk Shaklee [atau] menjana pendapatan dari rumah boleh berhubung dengan kami melalui 
Email Yahoo : nnorita78[@]yahoo.com 
Gmail : addinnasa[@]gmail.com 

 ♛ Call/Whatsapp : 012-853-5689 ♛

 Salam sayang dari
 N2 @ Ibu Addinnasa

Read more www.anakkuwiraku.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *