Vitamin E cegah abnormal sel?

Ada yang bertanya apa itu abnormal sel? Apa yang boleh saya explain ialah abnormal sel adalah sel yang tidak sepatutnya tumbuh pada atau dalam organ kita.

Benarkah Vitamin E cegah abnormal sel?

Vitamin Shaklee sarawak

Vitamin E Complex Shaklee lengkap dengan selenium serta mengandungi 400 i.u kandungan vitamin E. Vitamin E terkenal sebagai vitamin antioksidan dan ia bagus untuk kulit.

Vitamin E juga terkenal sebagai vitamin anti radang. Selain itu ia mencegah apa sahaja pertumbuhan sel yang tidak normal pada tubuh kita. Antara abnormal sel yang mudah kita lihat adalah jerawat, bisul, ketumbuhan etc.

Mengapa wanita bagus amalkan vitamin E? Selain untuk kelihatan lebih muda dari usia, mempunyai kulit yang punyai ton sekata, kulit yang bersih vitamin E juga bagus untuk mencegah penyakit yang biasa di alami oleh para wanita iaitu cyst atau fibroid.

Walau bagaimana pun pengambilan supplement perlukan konsisten dan memerlukan pengambilan air yang setara mengikut keperluan berat badan seseorang.

Pengambilan vitamin adalah salah satu mencegah penyakit merbahaya dan ianya lebih baik dari kos perubatan.

Berminat nak dapatkan vitamin Shaklee?

Boleh call 012-8535689 untuk membuat pesanan atau click di sini untuk pesanan hari ini!

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

 Penghantaran produk Shaklee ke seluruh Malaysia, Indonesia, China dan Taiwan.

COD Shaklee Miri Sarawak.

 Untuk maklumat lanjut berkaitan keahlian Shaklee [atau] pembelian produk Shaklee [atau] menjana pendapatan dari rumah boleh berhubung dengan kami melalui
Email Yahoo : nnorita78[@]yahoo.com
Gmail : addinnasa[@]gmail.com

 ♛ Call/Whatsapp : 012-853-5689

♛ Salam sayang dari
 N2 @ Ibu Addinnasa

Read more www.anakkuwiraku.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *