Shaklee Malaysia

Master Coordinator Shaklee Malaysia

Archives

Trial pack dan Freegift …siapa yang tak suka?

Alhamdulillah syukur, vitamin yang ibu pesan semalam dari KK baru sahaja sampai tadi…..seronok rasanya ibu nak pack trial pack. Semalam punya trial pack yang ibu pos adalah yang akhir dan ibu akan pack lagi untuk order yang baru ini. So by esok, Saturday trial pack dah ready untuk dihantar.

Ibu memang seronok buat trial pack ini kerana ini sahaja cara ibu dapat menolong orang2 baru merasa vitamin Shaklee. Ibu juga selalu membayangkan jika ibu menjadi pengguna ibu suka membeli barang yang dapat freegift…so sebab itu ibu suka nak sediakan freegift. Memang bukan hadiah yang diperlukan tetapi ia hanya sebagai satu hadiah dari ibu.

So far ramai yang mendapat freegift menghantar mesej thru hp …mengatakan mereka suka dengan freegift yang ibu letakkan sekali dalam plastik poslaju bagi pesanan semua jenis trial pack. Bagi yang belum membuat pesanan , jangan tunggu lagi. Boleh buat pesanan melalui email atau handphone di talian 012-8535689.

Bagi yang telah membeli trial pack dengan ibu dan rajin berkongsi dengan teman2 pejabat, saudara mara serta ahli keluarga, terima kasih ibu ucapkan. Semoga Allah membalas budi baik kalian.

Salam sayang dari ibu

Read more www.anakkuwiraku.com

One thought on “Trial pack dan Freegift …siapa yang tak suka?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *