Shaklee Malaysia

Master Coordinator Shaklee Malaysia

Archives

Shaklee sebagai satu kerjaya?

Walaupun saya berjaya mendapat Cemerlang dalam praktikal perguruan dan Cemerlang dalam KPLI saya tak bermakna saya terus meninggalkan kerjaya sebagai guru apabila sepenuh masa dengan Shaklee.

Saya masih menjadi guru dalam Shaklee kepada anak-anak Shaklee saya. Setiap minggu tak pernah lekang tanpa pertemuan dengan mereka.

Memang saya berhenti dalam kerjaya perguruan dengan Kementerian Pelajaran kerana tak sanggup bekerja hujung minggu tapi dengan Shaklee saya sanggup. Mengapa? Sebab saya travel sana sini, suami dan anak saya sentiasa di sisi. Keluarga didahulukan dalam segala aspek menjadi syarat utama mengapa saya berbisnes Shaklee.

Saya dan suami selesa bekerja dengan masa yang flexibel. Kami juga seperti orang lain yang bekerja sehingga hari ini kerana nak bantu lebih ramai orang sihat dan lebih ramai surirumah yang mempunyai pendapatan hebat dalam Shaklee.

Perjuangan yang takkan selesai selagi hayat dikandung badan …. dan alhamdulillah kami melihat ramai ahli dari organisasi kami yang menerima anugerah pada National Conference di Sunway Convention Centre. Kejayaan anda adalah kebanggaan kami.

Saya doakan moga tahun depan lebih ramai yang membuat pilihan hebat dalam hidup mereka.

Sesungguhnya niat utama kita bekerja untuk memenuhi keperluan makan minum anak dan memberi mereka kasih sayang serta keperluan rumahtangga. Namun ada sesetengah pekerjaan membuatkan kita terpaksa tinggalkan anak-anak pada pengasuh atau ahli keluarga sedangkan niat utama untuk memberi mereka yang terbaik. Dikala kita kata ia satu pengorbanan untuk membesarkan anak, hakikatnya kita telah mengorbankan satu hubungan ikatan kasih sayang dengan anak seterusnya hati kita juga yang terkorban bila anak besar dan tidak menghargai kita sebagai ibu dan ayah.

Shaklee satu kerjaya

Setiap kita punya pilihan dan setiap kita punya kunci kepada pintu itu….hanya dengan tindakan kunci itu perlu dimasukkan ke dalam tombol pintu barulah pintu kejayaan akan terbuka dengan luas.

Jumpa kita di puncak kejayaan!

 Untuk maklumat lanjut berkaitan keahlian Shaklee [atau] pembelian produk Shaklee [atau] menjana pendapatan dari rumah boleh berhubung dengan kami melalui
Email Yahoo : nnorita78[@]yahoo.com
Gmail : addinnasa[@]gmail.com

 ♛ Call/Whatsapp : 012-853-5689 ♛

 Salam sayang dari
 N2 @ Ibu Addinnasa

Read more www.anakkuwiraku.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *