Shaklee Malaysia

Master Coordinator Shaklee Malaysia

Archives

Performance Drink Shaklee semasa cuaca panas terik

Cuaca sangat panas…memang biasa anak-anak akan melepek baring sebab keletihan.

Alhamdulillah sejak dari Mekah sehingga hari ini anak-anak memang pandai minum Performance drink ditambah dengan ESP dan Nutriferon. Dah menjadi keperluan harian buat mereka. Jika kita lupa mereka yang menyebut baik si Addin mahupun Nasa.

Mungkin mereka sendiri rasa mereka perlu minum Performance di tengah2 hari terik. Cuaca sekarang memang sangat panas hanya ALLAH sahaja yang tahu.

Abah Addinnasa ada beritahu, bagaimana agaknya bila masa Dajjal turun, hari akan lebih panas terik. Lebih terik dari sekarang….bila teringat kata-katanya memang menginsafkan.

Buat masa ini boleh juga kita bertahan….

Moga dikala diuji juga kita semua mampu bertahan dan semoga ALLAH sentiasa melindungi kita.

********************************

Bagi ibu bapa yang punya anak antara 1-12 tahun, bagus sediakan Performance drink di rumah. Ia adalah supplement yang sesuai untuk anak-anak malah kita sendiri. Ditambah cuaca panas, bila anak2 kurang minum, mereka terdedah kepada penyakit.

Apa itu Performance drink?
**********************

1. Ia adalah minuman ahli sukan yang mengandungi imbangan elektrolit yang sempurna untuk membantu mencegah dehydration, seperti fungsi minuman isotonik.

2. Ia membekalkan 3 jenis karbohidrat bagi tenaga dan stamina.

3. Ia bukan milk booster, atau minuman penambah susu, sebaliknya membantu tubuh kita menjaga kestabilan bendalir agar tidak kekeringan.

3. Ia mengandungi formula karbohidrat unik Shaklee iaitu opticarb yang membekalkan tenaga serta merta. Opticarb ialah rangkaian karbohidrat yang memberikan kita tenaga berterusan tanpa menganggu kestabilan gula dalam darah.

4. Fungsinya tak sama dengan milk booster atau makanan penambah susu lain kerana ia bukan untuk menambah susu sebaliknya menjaga sistem tubuh badan kita dalam sehari berpuasa dan menyusu/mengepam.

5. Ia bukan saja untuk ibu menyusu/mengandung semasa berpuasa, tapi sesuai untuk semua, terutama yang kerja di tengah panas. Budak2 demam pun elok amik ni sebab biasa la budak2 bila dah demam tak selera makan minum. Ia boleh tolong cegah dehydration tu.

Jemput baca artikel yang berkaitan Performance Drink.

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

 Penghantaran Shaklee Miri, Sarawak, Malaysia, Indonesia, China dan Taiwan.

 Untuk maklumat lanjut untuk keahlian / pembelian produk atau jana pendapatan dari rumah boleh berhubung dengan kami melalui
Email Yahoo : nnorita78[@]yahoo.com
Gmail : addinnasa[@]gmail.com
 Call/Whatsapp : 012-853-5689

 Salam sayang dari N @ Ibu Addinnasa

Read more www.anakkuwiraku.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *