Percutian Shaklee paling esklusif

Alhamdulillah Allah mengizinkan kami merasa berjalan melihat dunia dengan adanya Bisnes Shaklee. Ia menjadi asbab kami berjalan merata dengan Percutian Shaklee.

Dari Umrah, Dubai, Abu Dabi, Amerika syarikat sampailah percutian paling tak dapat kami lupakan ialah percutian menaiki cruise. Kapal yang diberi nama symphony of the sea adalah percutian mewah di atas kapal pelayaran.

Adalah menjadi idaman kami nak naik cruise dari awal kahwin lagi…namun Allah berikan selepas beberapa tahun kemudian. Alhamdulilah.

 

Alhamdulillah kami dapat 4 tiket Percutian Shaklee maka melayakkan kami dapat pergi sekeluarga. Kebetulan mak ayah Mertua juga pergi sama dan mereka pergi bertiga termasuklah adik ipar yang masih bujang.

Kapal pelayaran ini mempunyai 18 tingkat hotel dan rezeki kami dapat bilik yang mempunyai balcony.

Percutian Shaklee

 

 

Menaiki kapal pelayaran mewah ini adalah satu memori indah yang pasti tidak boleh dilupakan. Kami dapat berjalan melewati  6 tempat, 3 negara ditambah dapat pergi dan menikmati dengan anak dan suami tercinta.

 

 

Sebagai Muslim, sebenarnya agak sukar nak dapatkan sumber makanan yang Halal, di atas kapal pelayaran mewah. Di tengah lautan pula . Yang majoritinya ialah non-Muslim tapi ia tidak menjadi masalah dengan Trip Shaklee kerana syarikat telah menempah makanan halal untuk semua muslim yang turut serta.

Sungguh sangat berbaloi usahakan Shaklee dengan komited, reward yang diberi bukan lah calang-calang sebenarnya.
Bayangkan ada lebih kurang 300 peserta yang join reward ini dan menaiki pelayaran mewah Shaklee.

Sungguh Percutian Shaklee tempat yang rare memang ramai yang join.

Ia sebenarnya tidak mustahil dengan izin Allah.

Anda berminat nak join Shaklee bersama kami?

Link Express untuk join Shaklee
👇👇👇
Saya nak join Shaklee

 

 

Jika anda ada apa2 persoalan boleh la menghubungi saya melalui wasap di sini

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *