Shaklee Malaysia

Master Coordinator Shaklee Malaysia

Archives

Penyakit yang paling berat ialah?

Penyakit yang paling berat ialah penyakit yang berkaitan dengan hati iaitu was-was.. Ada beberapa kenalan internet ibu yang teringin nak mencuba Shaklee namun was-was…jadi mereka ini golongan yang yakin 100% dengan doktor. Maka ibu cuma mampu cadangkan makanlah vitamin doktor beri. Bezakah vitamin doktor dengan vitamin Shaklee? Jawapannya mudah sahaja, memang berbeza kerana ianya vitamin berbayar dengan kualiti yang setanding dengan harga yang dibayar. Ianya tidak punya pewarna mahupun perasa. Kesan? Pastinya untuk mendapatkan kesan yang lebih baik. Berapa lama? Bergantung pada badan.

Yang ibu rasa ralat ialah kerana ada ibu2 yang baru pertama kali mengandung dah mengeluarkan kata…”saya tak nak makan vitamin sebab nanti anak besar, semua kawan2 cakap mcm tu”. Walhal golongan ini tak tahu bahawa kekurangan vitamin boleh menyebabkan bayi lahir tanpa zat yang cukup.Tapi ya la, balik kepada hati dan taufik hidayah Allah juakan…kerana bukan semua mendapat perkara yang sama.

Namun ibu hanya mampu mendoakan golongan ini mendapat taufik hidayah…bukan dari golongan yang kurang mampu mereka ni, tapi sekadar suka yang free. Semoga satu hari golongan ini terbuka pintu hati untuk mendapatkan vitamin yang lebih baik.

Salam sayang dari ibu

Read more www.anakkuwiraku.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *