Shaklee Malaysia

Master Coordinator Shaklee Malaysia

Archives

Pengedar Sah Shaklee di Miri

Shaklee Sarawak

 Mungkin bagi yang baru mengenali saya, baru membaca blog tidak mengetahui…bahawa saya adalah pengedar Sah Shaklee di Miri. Walau bagaimanapun saya sangat menghargai semua customer saya yang membuat biz secara online dengan penghantaran diuruskan oleh poslaju atau GDex/ Ctlink.

Sekiranya anda berminat untuk menyertai Shaklee dan mencuba perniagaan Shaklee, boleh emailkan kepada saya agar dapat saya terangkan bagaimana Shaklee membantu mengubah kehidupan saya.
Latihan saya berikan dalam bentuk forum dan email selain dari panggilan telefon memudahkan komunikasi.

Hakikatnya tak penting di mana saya berada. Paling penting anda mendapat pesanan anda dengan selamat dan terjamin.
Bagi yang membuat pesanan dari saya, akan saya berikan panduan dan konsultasi berterusan selagi anda membuat belian dari saya. Ianya membantu saya dan customer saya beroleh keberkatan atas rezeki yang dilalukan. Kurang manis rasanya membuat belian dari orang lain tetapi mohon nasihat dari orang lain. Saya percaya kita membeli dari orang yang kita beri kepercayaan dan bukan atas dasar kasihan semata-mata.

Saya adalah ibu kepada dua anak, maka saya sangat bahagia apabila customer saya membuat belian dari saya melalui email saya atau untuk kadar segera melalui sms/ text di whatsapp sahaja. Segala email yang di kirim saya cuba beri balasan dalam kadar segera 🙂
Saya membuat penghantaran poslaju setiap hari maka pesanan anda akan diterima dalam masa 1-3 hari.

Boleh email kepada saya di nnorita78[@]yahoo.com atau sms kan kepada saya 012-8535689 untuk konsultasi percuma.

 Salam sayang dari Ibu Addinnasa

Read more www.anakkuwiraku.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *