Shaklee Malaysia

Master Coordinator Shaklee Malaysia

Archives

Mengapa kesan vitamin mudah nampak pada wajah?

Masih ingat tak testimoni Vivix? Ia antara testimoni yang sangat popular sehingga hari ini….

Ya tiada siapa dapat melawan ajal…namun sekurang-kurangnya kita tetap usaha untuk dapatkan kesihatan yang optimum. Nenek yang dalam gambar itu tetap meninggal dunia cuma menariknya wajahnya kelihatan sangat muda berbanding keadaannya semasa awal admitted.
Ini kerana kesan resveratrol yang terdapat dalam Vivix Shaklee. Sangat menarik bukan?

Banyak juga pengakuan pelanggan yang amalkan set penyusuan , mereka ini ditegur oleh suami malah sedara mara dan rakan sekerja kerana wajah mereka kelihatan lebih berseri dari sebelumnya.

Sehingga ada yang membuat andaian ini kerana pengambilan ESP membantu mencerahkan wajah.

Walau bagaimana pun hakikatnya kita boleh bezakan mereka yang memang mengamalkan vitamin secara konsisten atau tidak adalah melalui wajah mereka.

Namun tahukah anda mengapa kesan pengambilan vitamin ini mudah kelihatan pada wajah?

Ini kerana sel wajah kita adalah 21 hari berbanding sel tubuh yang lain iaitu 90 sehingga 120 hari.

Oleh kerana itu mereka yang konsisten mengamalkan vitamin secara harian akan mendapat kesan yang sangat baik terutama kepada skin texture wajah mereka.
Berbanding mereka yang amalkan secara tidak konsisten…hasil ke atas kesihatan adalah lambat serta ia kurang memberi impak besar pada kulit wajah mereka.
Maka anda inginkan kulit wajah yang cantik? Amalkan vitamin secara konsisten terutama vitamin yang asli tidak mengandungi pewarna, perasa dan pengawet tiruan adalah sangat bagus untuk kelihatan muda dan berseri.
Muka tidak mempunyai warna ton yang sekata? Terlalu kering? Boleh cuba amalkan Kolagen Shaklee! Harganya sangat berbaloi dengan hasilnya. Boleh dapatkannya hari ini melalui Shaklee2u.com [ bagi ahli] atau dapatkan dari kami hari ini.

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

 Penghantaran produk Shaklee ke seluruh Malaysia, Indonesia, China dan Taiwan.
COD Shaklee Miri Sarawak. 

Untuk maklumat lanjut berkaitan keahlian Shaklee [atau] pembelian produk Shaklee [atau] menjana pendapatan dari rumah boleh berhubung dengan kami melalui
Email Yahoo : nnorita78[@]yahoo.com
Gmail : addinnasa[@]gmail.com

 ♛ Call/Whatsapp : 012-853-5689 ♛

 Salam sayang dari
 N2 @ Ibu Addinnasa

Read more www.anakkuwiraku.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *