Shaklee Malaysia

Master Coordinator Shaklee Malaysia

Archives

Meal Shake PERCUMA !!!!

Anak saya ratah meal shake macam ratah milo!  Inilah sebenarnya yang terjadi pada anak kami bila mereka mula ke dapur sendirian.

Shaklee Meal Shake

Semenjak awal Jun kami berada di Jakarta dan sekarang berada di Sunway menantikan big event Shaklee yang akan berlangsung di hotel Sunway Resort and Spa pada 8 Jun ini. Memang hampir saya terlupa bahawa bulan ini, semua kita berpeluang mendapat 1 Meal Shake PERCUMA dengan setiap pembelian 6 canister Meal shake.

Promo Meal Shake

Promo ini berlangsung hanya pada bulan Jun 2013 sahaja. Memang tidak dinafikan ramai ibu yang sangat teruja dengan tawaran hebat dari Shaklee ini.

Bagi yang baru mengenali Shaklee, Meal Shake adalah salah satu makanan tambahan dalam bentuk serbuk yang merupakan gabungan protien dan multivitamin. Perasa Meal shake adalah Vanilla dan baunya yang menyelerakan itu mampu menarik minat anak-anak minum kerana baunya seakan-akan ice cream vanilla.

Walau bagaimanapun ia bukan hanya untuk kanak-kanak, tetapi kita dewasa juga boleh amalkan pengambilan meal shake ini terutama bagi mereka yang tak suka telan pil, mereka yang sedang berdiet dan mereka yang inginkan kesihatan yang optimum.

Untuk mengetahui lebih banyak tentang Meal Shake, kalian bolehlah layari blog ini untuk pembacaan yang lebih lanjut mengenai Meal Shake Shaklee.

Sekiranya berminat untuk dapatkan promo bulan ini, email/ sms/ whatsapp kami seperti di bawah.

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

 Penghantaran Shaklee Miri, Sarawak, Malaysia, Indonesia, China dan Taiwan.
 Untuk maklumat lanjut untuk keahlian / pembelian produk atau jana pendapatan dari rumah boleh berhubung dengan kami melalui
Email Yahoo : nnorita78[@]yahoo.com
 Gmail : addinnasa[@]gmail.com
 Call/Whatsapp : 012-853-5689

 Salam sayang dari
 N @ Ibu Addinnasa

Read more www.anakkuwiraku.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *