Shaklee Malaysia

Master Coordinator Shaklee Malaysia

Archives

Manfaat bukan hanya pada harga ahli Shaklee.

Manfaat bukan  hanya pada harga ahli Shaklee.
 Manfaat bukan hanya pada harga ahli Shaklee
Tahniah dan saya nak ucapkan terima kasih kerana menjadi pengguna dan pengamal Shaklee yang setia hingga kini. Tahniah juga kerana anda telah terpilih untuk  menjadi ahli Shaklee. Namun sedarkan anda manfaat bukan hanya pada harga ahli Shaklee?

Dalam ekonomi yang mencabar sekarang, ramai yang sedang mencari peluang. Peluang untuk memenuhi keperluan dan kehendak sebagai manusia. Adakah kalian tahu manfaat menjadi ahli bukan hanya pada harga ahli Shaklee sahaja? 

Benar, kelebihan ahli yang utama ialah mendapatkan produk Shaklee dengan harga ahli. Namun ada banyak manfaat sampingan yang boleh kita sebagai ahli Shaklee nikmati. Antara lain adalah untung runcit, bonus kereta, insentif trip bercuti dan bonus kepimpinan.

Saya yakin ada antara anda yang dah mula merasa pendapatan dengan Shaklee. Walau hanya RM30 atau RM50, tapi ye la siapa nak bagi kan?
Benarlah pendapatan sampingan sangat membantu dikala kita memerlukan
Manfaat bukan hanya pada harga ahli Shaklee
Mengapa perlu pendapatan tambahan?
Mungkin ada juga yang belum mengetahui bahawa website Shaklee mempunyai bahan bantu yang banyak untuk kita membuat perkongsian produk dan hal yang berkaitan kesihatan.
Manfaat bukan hanya pada harga ahli Shaklee
Cuma kena rajin, rajin berkongsi produk Shaklee yang kita makan. Pada saya produk ini bukan hanya selamat, berkesan tetapi ia juga semulajadi dan tak membahayakan kesihatan pada jangka masa yang lama.
Dari tahun 1999, bermula dengan pendapatan 60 , dapat RM200 hinggallah ribuan ringgit menjadikan saya cari jalan keluar dari bekerja sebagai guru. 
Penat? Tiada pekerjaaan yang tidak melelahkan Cuma ia sangat berbaloi.
Manfaat bukan hanya pada harga ahli Shaklee
Saya suka kongsikan kebaikan produk Shaklee kepada keluarga, sanak saudara dan rakan taulan. 
Saya juga gunakan medium blog untuk penulisan saya….
www.anakkuwiraku.com adalah medium saya berkongsi dunia Shaklee saya. 
Pada saya teruskan berkongsi, prospek beli atau tidak itu adalah urusan Allah.Sekurang-kurangnya menjadi dakwah pada saya tentang pentingnya menjaga kesihatan.
Saya pun tak pernah menyangka  Shaklee boleh menjadikan kami suami isteri berhenti dari pekerjaan hakiki dan focus dengan Shaklee. Niat permulaan hanya nak bantu orang sihat dan mereka yang nak cari pendapatan tambahan.
Malu? Mula-mula mungkin tapi kalua niat yang betul, nak bantu orang sihat…tiada masalah rasanya.
Maka saya sarankan jangan lah berhenti berkongsi. Kita tak  tahu rezeki kita di masa akan datang… Asalkan berpandukan tuhan dan agama dalam hidup, insyaAllah kita pasti di bimbing pada jalan yang benar.
Semoga anda semua menjadi hamba Allah yang terpilih untuk mendapat kebaikan dunia dan akhirat.
Anda berminat menjadi ahli Shaklee dan mencari pendapatan tambahan ?
#PengedarShakleeTerengganu
#Shakleereadystock
#ShakleekubangikanPenafian : Segala testimoni dan penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan ntuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendpaat nasihat dari doktor atau mana-mana pakar kesihatan yang diiktiraf.

Read more www.anakkuwiraku.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *