Shaklee Malaysia

Master Coordinator Shaklee Malaysia

Archives

Mak saya pilih Shaklee!

Mak dah mula suka vitamin Shaklee.

Testimoni mak petang tadi ;

” Biasanya mak selepas makan ikan atau daging jika terlebih makan aje, mulalah rasa mencucuk2 di tangan dan kaki mak. Tapi lepas amik garlic 2 biji setiap kali lepas makan berat memang dah tak rasa. So jangan lupa belikan mak stok Garlic ya.”

Memang betul, saya sendiri lepas makan berat….terutama bila ada ayam atau ikan seekor atau makan makanan laut memang saya sediakan garlic cepat-cepat lepas makan supaya saya tak mudah kena gatal-gatal sebab kita tahu bila masa kita terlebih makan…hehehehe.

So alang-alang tanya juga mak vitamin apa yang mak tak de lagi senang nak stock up sekali gus. Mak dah mula sebut banyak vitamin paling penting mak pilih Shaklee!

Btw, tahu tak jika kita memang konsisten amal garlic, insyaALLAH masalah senggugut teruk atau darah haid yang berketul tidak ada lagi.

Saya memang suka garlic selepas tahu fungsinya sangat banyak.

Tapi ibu mengandung tak boleh amik garlic tau! Atau orang yang darahnya sangat cair pun tak sesuai sebab fungsi garlic memang mencairkan darah.

Anda ada testimoni vitamin yang diberi pada mak ayah? Jomlah share supaya ramai lagi anak yang mampu berbakti pada mak ayah dengan membekalkan vitamin yang sihat pada mereka!

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
 Penghantaran produk Shaklee ke seluruh Malaysia, Indonesia, China dan Taiwan.
COD Shaklee Miri. Untuk maklumat lanjut berkaitan keahlian [atau] pembelian produk [atau] menjana pendapatan dari rumah boleh berhubung dengan kami melalui

Email Yahoo : nnorita78[@]yahoo.com
Gmail : addinnasa[@]gmail.com

 ♛ Call/Whatsapp : 012-853-5689 ♛

 Salam sayang dari

 N2 @ Ibu Addinnasa

Read more www.anakkuwiraku.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *