Shaklee Malaysia

Master Coordinator Shaklee Malaysia

Archives

Macam mana nak join?

Ibu terima email sesuatu yang menarik ,ibu rasa. Teman ini bertanya, adakah bonus entry untuk blogger sahaja? Maka ibu terfikirkan satu idea. Bagi semua blogger dan individu tanpa blog, anda boleh join bonus entry untuk contest Better You Better World dengan mudah sahaja.

Khas untuk blogger:

Anda hanya perlu tempekkan gambar ini, di side bar blog anda dengan link kepada Better You Better World Contest. Seterusnya tinggalkan komen supaya ibu dapat melawat blog kalian. Tak perlu buat special entry untuk ini. Mudahkan?

Bagi tiada blog
Anda cuma perlu ada facebook dan jadi rakan ibu. Bagaimana? Anda cuma perlu add ibu @ Norita Mohd Idris as friend dan tuliskan komen jika anda yang dapat hadiah “surprise” dari ibu melalui Better You Better World Contest ini..

Hadiahnya? Pasti menarik. Namanya pun surprise kan? Berapa ramai ibu akan pilih? Mungkin 3, 5 atau 10 orang. So nantikan keputusannya bersama keputusan utama pada bulan September nanti! All the best!

Read more www.anakkuwiraku.com

21 thoughts on “Macam mana nak join?

  1. aishah
    Join, and grab as much as you can dear!

    Mama tisya
    At first memang ibu suruh buat satu entry tapi pikir2 letak banner dah memadai. So sesape yang dah buat siap ngan post before ni, akan ibu bagi bonus marks! Just add banner jek la nanti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *