Shaklee Malaysia

Master Coordinator Shaklee Malaysia

Archives

Kurang cecair di sendi – mencari alternatif selain injection.

Kadang-kadang kita takkan sangka pun rezeki yang datang dalam hidup kita. Masih teringat semalam…semasa sampai sahaja di kedai makan pagi itu, anak owner datang menerpa terus ke meja kami ingatkan nak amik order tapi rupanya… ” Bang, ada business kad tak? Pakcik tu (sambil tunjuk ke arah seseorang) nak cari vitamin Shaklee untuk join. Dia selalu sakit lutut.” Selepas memberi kad, prospek tadi terus datang menegur kami. 

Memandangkan kami baru sampai nak makan…jadi kenalan baru tadi terus buat appointment untuk pesanan vitamin  beliau.

Sebelum itu sempat jugalah encik ini menceritakan sedikit tentang masalah kesihatan beliau. Beliau mempunyai masalah sakit lutut. Sudah beberapa kali mengambil injection untuk mengatasi masalah kecairan lutut yang berkurang itu tapi beliau cuba mencari supplement yang lebih berbaloi dengan harga yang dibayar.

AJHT Shaklee

Masih teringat dengan Kak Mis isteri kepada rakan sekerja suami saya masa di offshore dulu. Beliau juga mengalami masalah sakit di pergelangan tangan dan doktor diagnos bahawa beliau kekurangan cecair di pergelangan tangan maka kerana itu menyebabkan beliau menanggung kesakitan yang amat sangat dibahagian tersebut. Doktor menyarankan mengambil injection yang kosnya antara RM180-RM200 sekali inject. Oleh kerana takut injection beliau memilih untuk mengambil makanan tambahan Shaklee iaitu Advanced Joint Health Tablet atau nama glemernya ialah AJHT Shaklee dan Ostematrix selain Omega.

Alhamdulillah sehingga kini kak Mis masih mengamalkan pengambilan AJHT Shaklee dan beliau sangat berpuashati.

Atasi sakit sendi

Namun sayugia dimaklumkan pengambilan vitamin ini memerlukan pengambilan air yang mencukupi. Biasa saya sarankan pengambilan bersama Performance drink jika khuatir pengambilan air masak yang kurang.

Bagi anda yang mempunyai masalah kekurangan cecair bahagian sendi boleh cuba amalkan AJHT, Ostematrix dan Omega dan ramai yang sangat berpuashati dengannya.

Saya memegang prinsip duit boleh dicari namun kesihatan tiada galang ganti. Berminat untuk dapatkannya boleh hubungi kami seperti di bawah.

Jemput baca : Testimoni AJHT Shaklee [ Advanced Joint Health Tablet]

Main Futsal selepas amalkan AJHT Shaklee.

Sakit Pinggang berkurang selepas amik AJHT Shaklee.

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
 Penghantaran produk Shaklee ke seluruh Malaysia, Indonesia, China dan Taiwan. COD Shaklee Miri.

 Untuk maklumat lanjut berkaitan keahlian [atau] pembelian produk [atau] menjana pendapatan dari rumah boleh berhubung dengan kami melalui
Email Yahoo : nnorita78[@]yahoo.com
Gmail : addinnasa[@]gmail.com

 ♛ Call/Whatsapp : 012-853-5689 ♛

 Salam sayang dari
 N2 @ Ibu Addinnasa

Read more www.anakkuwiraku.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *