Shaklee Malaysia

Master Coordinator Shaklee Malaysia

Archives

Kini tiada lagi masalah kencing tak lawas

Sakitnya nak buang air kecil. Kerap ke tandas tapi pengeluaran air kecil sangat tidak selesa dan tidak lawas. Betapa azabnya bila nikmat membuang air kecil itu di tarik balik!

Adakah anda suka menangguh-nangguh untuk ke tandas? Atas alasan malas mahu buang air kecil dengan kerap, tahan aje la. Sehingga satu masa tiba-tiba nikmat itu ditarik ALLAH. Tidak semena-mena terasa sakit untuk membuang air kecil. Bila buat pemeriksaan doktor baru tahu ia adalah disebabkan infection!

Ahad kelmarin saya menerima tetamu dan beliau bertanyakan supplement untuk ayah mertuanya yang ada masalah kencing tak lawas. Ini disebabkan oleh penyakit kencing manis yang dihidapi oleh ayah mertuanya.

Hari ini dalam nada riang bila saya tanya bagaimana keadaan ayah mertua, beliau menjawab :                 ” Alhamdulillah ayah kakak kata air kemehnya flow lancar skali! Mujarab katanya minum air teh dengan bancuhan peppermint ginger plus ya”.

Seronok saya dengar suara kakak ini di telefon. Hakikatnya ini adalah sebahagian dari ikhtiar untuk sihat. Lain-lain adalah dengan rahmat ALLAH jua.

* Kemeh dalam bahasa Sarawak bermaksud buang air kecil.

Betapa seronoknya saya hari ini. Semalam pun ada yang order Peppermint Ginger ini termasuk seorang customer dari Bintulu.

Peppermint ginger ini bukan hanya untuk pelawasan buang air kecil tetapi bagus untuk elakkan perut kembung atau berangin.

Boleh baca lebih lanjut di sini : MANFAAT PEPPERMINT GINGER PLUS SHAKLEE.


Alhamdulillah saya dan suami amalkan ini bersama teh 0 suam pada pagi hari. Even jika anak-anak rasa kembung, kami berikan sebiji dalam teh o suam. Memang selesa. Ia rasa kita minum air teh dengan daun pudina. Sangat menyegarkan.

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

 Penghantaran Shaklee Miri, Sarawak, Malaysia, Indonesia, China dan Taiwan.

 Untuk maklumat lanjut atau berminat nak membuat pesanan produk atau menjana biz dari rumah sila berhubung dengan saya melalui
Email Yahoo : nnorita78[@]yahoo.com
Gmail : anakwirabiz[@]gmail.com
Call/Whatsapp : 012-853-5689
Salam sayang dari Ibu Addinnasa

Read more www.anakkuwiraku.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *