Shaklee Malaysia

Master Coordinator Shaklee Malaysia

Archives

Insentif Shaklee Malaysia 2023 | Shaklee Kuala Terengganu

Insentif Shaklee Malaysia 2023 | Shaklee Kuala Terengganu

Assalamualaikum , malam ni rasa nak sambung sharing tentang Insentif Shaklee pula.

Bulan April kebetulan adalah cycle tahun baru untuk Shaklee Malaysia.

Bulan ini pula ada tawaran istimewa yang Shaklee sediakan untuk Pengedar dan Pengamal produk Shaklee.

Insentif Shaklee Malaysia

Set tawaran ini memberi peluang kepada sesiapa sahaja yang mahu mencuba produk Shaklee khususnya mereka yang mahu mencuba ESP Shaklee.

Bestnya, tawaran promosi ini datang bersama Insentif Shaklee untuk para pengedar khususnya yang aktif dan komited dengan bisnes Shaklee.

Ianya memberi peluang kepada pengedar yang baru nak berjinak dengan bisnes Shaklee serta mereka yang mahukan kemajuan dalam dunia bisnes ini.

 

Are you ready to #thrive?

Take on the SUPERVISORS MONTHLY CHALLENGE
APRIL – JUNE 2023

🪜 MOVE UP RANK
🦾 STAY EFFECTIVE
💸 EARN RM600 CASH BONUS

Hadiah tambahan juga sangat lumayan.

Dalam kesibukan orang mencari peluang untuk buat duit tambahan, Shaklee menyediakan peluang tersebut untuk memberi peluang rakyat Malaysia menikmatinya.

Saya yakin ramai juga dah tahu yang Shaklee menyediakan beberapa Insentif istimewa kepada pengedarnya yang aktif dan komited dengan bisnes.

Walau demikian, saya tetap akan share kan juga tentang Insentif Shaklee sediakan untuk rakyat Malaysia.

Sebagai sebuah syarikat besar yang mengeluarkan vitamin dan produk kesihatan, Shaklee juga merupakan syarikat yang membayar bonus pengedar dengan sangat konsisten tanpa culas. Selain sebagai syarikat yang mengeluarkan bayaran bonus terbesar di Malaysia.

Shaklee sebuah syarikat yang mempunyai visi untuk memastikan umat manusia sejagat ini terus kekal sihat dan mencapai tahap yang optimum.

Antara Insentif Shaklee Malaysia yang serba sedikit orang tahu :
 
  • Untung Runcit melalui jualan tunai. Seronoknya bila dapat untung runcit, dapatlah kita menambah pendapatan secara tidak langsung.

 

  • Bonus Peribadi dari syarikat. Setiap pembelian kita yang mencapai  150UV melayakkan kita mendapat bonus peribadi dari Shaklee. Ada juga pengedar yang memperkenalkan sebagai  Cash Rebate. Walaupun hanya dengan menjadi ahli dan amal makan sendiri sahaja kita tetap layak terima bonus walau tanpa downline asalkan mencapai 150UV tadi. Uniknya Shaklee menawarkan bonus peribadi ni hingga 21% . Saya mula mencapai bonus peribadi sebanyak 21% seawal 6 bulan menyertai Shaklee. Waktu tu dah mula beli handphone sebab nak serius buat bisnes Shaklee.

 

  • Bonus Kepimpinan khas akan diberi bila kita mula berkongsi dan membina kumpulan kita sendiri. Pasti akan ada customer kita yang berminat nak join keahlian bila mereka dah mula merasai perbezaan mengamalkan produk Shaklee ini. Shaklee juga sangat menghargai bila kita mula merekrut ahli baru dalam kumpulan kita. Pastinya Bonus Kepimpinan adalah lebih lumayan dari Bonus Peribadi. Ini yang membuatkan saya lebih yakin menjadi seorang surirumah kerana kita hanya perlu memberi perhatian pada bisnes ini tanpa perlu mengabaikan anak-anak. Kerana ini juga saya nekad melepaskan jawatan guru yang saya sandang sebelum ini.

 

  • Insentif Trip Shaklee adalah antara insentif yang menjadi rebutan para pengedar Shaklee yang komited. Bukan hanya untuk pengedar yang aktif dan komited sahaja yang layak join trip tetapi best sekali boleh bawa ahli keluarga kita , bergantung berapa tiket kelayakan yang kita perolehi. Maka tidak terhad pada ahli sahaja, jika ada tiket lebih atas usaha yang kita dah curahkan, kita boleh bawak anak , suami atau mak ayah juga. Atas faktor ini saya nekad buat bisnes Shaklee dengan serius sebab saya nak sangat tiket umrah 4 beranak.

 

Insentif Shaklee Malaysia yang disediakan khas bermula bulan April juga menepati ciri kerajaan untuk mempunyai rakyat yang berjiwa usahawan.

Bagaimana nak dapatkan Insentif Shaklee Malaysia ni?

Pertama sekali perlulah sertai Keahlian Shaklee terlebih dahulu dan cara pendaftaran adalah :

1. Membayar keahlian dengan hanya RM35 sahaja dan anda dah boleh mulakan bisnes Shaklee serta merta bila keahlian anda telah diaktifkan. Jika anda punya kekangan dengan masa, anda juga boleh membuat secara online dan team kami sedia membantu bila anda mendaftar dengan kami.
ATAU

2. Membuat belian sebanyak 100UV melayakkan anda mendapat keahlian secara Percuma!

Sila klik Link Segera untuk anda mendaftar keahlian secara terus.

 

Sebaik sahaja anda mendaftar keahlian Shaklee bersama saya, saya akan cuba sedaya upada membantu dan kongsikan insentif yang Shaklee sediakan serta bagaimana anda boleh mencapainya bersama kami dan yang lain.

Latihan dan banyak kelas percuma yang kami sediakan untuk anda yang mahukan kejayaan dalam hidup.

Tak tahu nak berniaga? Tak tahu mengarang dan menulis? Tidak pandai buat poster?

 

Semua boleh diatur asalkan ada kemahuan, pasti ada jalan.

 

Jom wasap saya lebih details

di 0128535689

KLIK SINI SEMBANG PASAL BISNES SHAKLEE DENGAN SAYA.

#ShakleeSupervisorsMonthlyChallenge
#MoveUpRank
#StayEffective
#EarnCashBonus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *