Istimewa 2023 – Harga ESP Shaklee

Istimewa 2023 – Harga ESP Shaklee
Salah satu produk Shaklee yang popular dikalangan mereka yang mengandung, golongan ibu menyusu, mereka yang nak sihat dan cantik serta tidak kurang juga mereka yang mahu bina badan. Saya sendiri consume ESP Shaklee bermula tahun 1999 kerana masalah migraine. Harga ESP Shaklee  juga istimewa waktu itu dan mungkin kelihatan murah tapi setara dengan berat yang ditawarkan.

Promosi untuk ahli baru

Pembukaan tahun 2023 memberi sinar baru kepada semua pengedar Shaklee dan pengamal ESP Shaklee sendiri apabila Shaklee Malaysia menawarkan harga  promosi untuk produk ESP Shaklee. Harga ESP Shaklee dimulakan promosi istimewa untuk ahli baru beli [2] dua canister RM150. MasyaAllah jimat sangat! Harga sebelum RM161 untuk [1] satu canister. Dengan ekonomi hari ini sangat membantu mereka yang memerlukan penjimatan.
Satu canister ESP mempunyai berat 850gm. Satu canister ESP Shaklee memberikan 30 hidangan iaitu 28g untuk setiap hidangan. Satu canister ESP membekalkan 9 amino asid yang diperlukan oleh badan tetapi tidak dapat dibuat oleh badan.

Memang kita boleh amik sumber protien dari diet harian cuma badan kita takkan dapat protien yang seimbang dan yang diperlukan.

Masa saya kecil dulu mak memang suka berikan air soya sejuk atau panas. Namun selepas belajar betapa pentingnya menjaga suhu ‘protien’ supaya khasiat vitamin itu terjaga.

Harga ESP Shaklee
ESP Canister label

Cara minum ESP

ESP ini boleh dibancuh dengan segelas susu , atau apa-apa jus, air kosong atau apa-apa air kegemaaran anda. Juga boleh dibancuh dengan air jus buah yang diblend. Dari awal pengambilan ESP Shaklee saya memang minum secara kosong tanpa mencampurkan apa-apa, cuma sekarang saya suka menambah bersama Cinch Chocolate berperasa cokelat kerana ia antara minuman kesihatan yang paling rendah glisemik index. Namun ramai pengamal ESP Shaklee ini lebih suka mencampurkan bersama buah yang diblend. Tidak kurang juga ada yang mencampurkan dengan Vivix Shaklee.
Jika berminat boleh dapatkan Harga ESP Shaklee yang istimewa bulan ini.
Harga ESP Shaklee
Promosi ESP Shaklee 2023 Februari
Harga ESP Shaklee
Kebaikan ESP Shaklee
Jika anda berminat nak mengambil peluang promosi boleh buat pesanan di sini 

Penafian : Segala testimoni dan penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan ntuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendpaat nasihat dari doktor atau mana-mana pakar kesihatan yang diiktiraf.

Read more www.anakkuwiraku.com

One thought on “Istimewa 2023 – Harga ESP Shaklee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *