Shaklee Malaysia

Master Coordinator Shaklee Malaysia

Archives

Harga ahli dengan Special Offer

Ada teman yang menghantar mesej bertanya jika ada sebarang offer dalam shaklee sekarang… jawapannya, ADA tetapi hanya untuk mereka yang sedang mencari water filter dan air purifier sahaja. Jika anda ingin melihat sejauh mana kebaikan produk ini, jemputlah ke rumah saya untuk menikmati keselesaan produk ini. Saya menggunakan kedua-duanya dan sangat berpuashati.

Sebagai contoh, air purifier Shaklee atau nama produk dikenali dengan AirSource, saya gunakan sejak Addin kecil lagi maka ini bermakna saya dah menggunakannya selama hampir 5 tahun.

Mengapa kami memerlukannya? Kerana kami tidur dengan pendingin udara dan ianya sebenarnya tidak elok untuk paru-paru dalam jangka panjang. Dengan AirSource kami selesa tidur dalam aircond tanpa rasa perit atau hidung tersumbat.
Kami membeli penapis airnya kerana ramai teman yang menggunakannya mengakui airnya sangat unik dan sedap. Kami juga mengambil keputusan untuk memilikinya kerana kualiti air tanpa ditapis sangat tidak elok untuk kesihatan terutama untuk anak2 dan saya sebagai ibu yang menyusu.

So far, alhamdulillah saya sangat berpuashati dengan menggunakan kedua-dua produk ini. Bagi mereka yang inginkan maklumat lanjut boleh layari http://www.shaklee2u.com.my/ .

Read more www.anakkuwiraku.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *