Shaklee Malaysia

Master Coordinator Shaklee Malaysia

Archives

Euphoria Shaklee Business Opportunity Drive – EBOD

EBOD di Miri

Alhamdulillah EBOD telah banyak kami adakan di Miri dan ada juga bersama company [ Terima kasih Miss Olivia yang banyak membantu] yang diadakan setiap sebulan sekali.

Baru-baru ini pertama kali kami menyediakan EBOD di KL dan sangat terharu kerana kehadiran dan sambutan yang begitu hebat membuatkan kami benar2 teruja. Ada yang datang dari Utara – Penang, Perak, Kuantan, Terengganu, Pahang, Melaka malah dari Johor sendiri.

Lebih saya gembira apabila semua rakan bisnes memaklumkan ada peningkatan yang hebat dalam performance mereka pada bulan Oktober.

Euphoria Shaklee
EBOD di KL

Euphoria Shaklee
EBOD di KL

Apa sebenarnya EBOD ?
Kami kongsikan peluang yang ditawarkan oleh Shaklee, latar belakang syarikat dan produk yang ada dalam pasaran Malaysia. Selain itu kami juga kongsikan rahsia kejayaan leader2 hebat dalam Euphoria bersama hadirin. Ia membantu orang awam mengenali Shaklee dengan lebih dekat dan membuka peluang orang baru menyertai Shaklee Euphoria.

Alhamdulillah telah lahir ramai leader baru  dalam seluruh organisasi Euphoria.

Tahniah saya ucapkan buat semua leader2 besar saya seperti Master Shareeza, Master Arnie, Master Farah Alias, Master Siti Nusrat dan SEMUA leader2 hebat [ list panjang tapi kalian sentiasa dalam hati saya] yang sentiasa dalam doa saya. Kepada semua anak, cucu dan semua dalam organisasi saya yang sedang berjuang mencapai apa yang diimpikan…doa saya semoga perjalanan kalian di rahmati ALLAH dan sentiasa dipermudahkan.

Bagi anda yang ingin menyertai kami, jangan segan silu untuk email kami dan kami akan guide anda seperti orang lain juga. Kami akan berikan lengkap homework anda bila anda benar2 mahu dan komited.

♛ Call/Whatsapp : 012-853-5689 ♛

 Salam sayang dari

 N @ Ibu Addinnasa

Read more www.anakkuwiraku.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *