Shaklee Malaysia

Master Coordinator Shaklee Malaysia

Archives

Cerita Arnie

Saya mengenali Arnie melalui forum susuibu. Beliau antara ibu-ibu yang baru mencuba ESP, B complex and Vitamin C. Beliau bertanya pada saya satu soalan yang biasa saya temui…ESP ada side effect tak? Sebenarnya selain dari menambahkan susu ibu dan meningkatkan kualiti susu ibu, protien membantu kulit / sel kita menjadi lebih sihat. Arnie bercerita bahawa kawan sepejabatnya menegur wajahnya kelihatan lebih berseri dan cantik. Memang benar itulah kesan fizikal ketara yang boleh kita lihat. Sebab itu juga jika ada teman-teman saya yang akan menaiki jinjang pelamin, saya galakkan teman itu mengambil sekurang-kurangnya ESP, B complex, Vitamin C dan Alfalfa. Arnie juga mengatakan bahawa kuantiti susunya dah bertambah saban hari. Alhamdulillah, pasti Arnie seronok mengenali Shaklee walhal beliau baru consume tidak sampai seminggu. ESP membantu kulit akan kelihatan lebih cerah, bersih dan berseri.Vitamin C memang dikenali bagus untuk kulit kerana membantu pembinaan kolagen manakala vitamin B complex juga sangat penting dalam penstabilan hormon. Pada saya secara peribadi tidak perlu kita menghabiskan banyak duit untuk membeli make up yang mahal kerana pada dasarnya kecantikan itu sememangnya lahir dari dalam.

Read more www.anakkuwiraku.com

2 thoughts on “Cerita Arnie

  1. oh oh… ader juga cerita saya di sini yer… *wink* Alhamdulillah, saya tak sangka effect nyer begitu cepat… br 3x minum (weekend aritue xbawa blk), hari ke6 dah nmpk effects… so, td dah bawak blk half, utk consume kat umah… baby plak, awal2 tue mcm xberape suke raser ebm… dah lame2 nie mcm dah ok (ker baby bedal ajer sbb lapar.. heheh)… kiter tgk weight gain baby this month, ok…

    Thanx kak n!

  2. Sebenarnya Arnie tergolong daripada golongan individu yang mempunyai sel yang sihat. Sebab itu kesannya ketara…awal pulak tu. Alhamdulillah. Arnie pasti akan rasa muda dari umur yang sebenarnya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *