Shaklee Malaysia

Master Coordinator Shaklee Malaysia

Archives

Antara sebab ibu menyusu tak boleh abaikan B complex.

Golongan ini adakala sensitif, ditambah moody bila kepenatan, ada juga yang cepat marah tak kurang juga kulit yang kusam. Rata-rata mereka adalah golongan ibu menyusu yang tak amalkan pemakanan yang sihat malah yang tak amalkan vitamin B complex.

Set menyusu paling popular

Saya pernah melalui perjalanan penyusuan yang panjang untuk 2 anak lelaki saya. Saya akui bila terlalu penat khususnya bila anak asyik mengempeng si ibu boleh jadi moody dan tanpa sedar ia mengganggu penghasilan susubu.

Sebab tu penting bagi ibu menyusu mengamalkan B complex.

Memang ada yang berpendapat B complex buat si pemakan jadi kuat makan dan gemuk namun bagi saya itu mungkin B complex biasa tetapi bukan B Complex Shaklee.

B complex Shaklee mengandungi 8 Vitamin B yang lengkap dengan Folic Asid dan Biotin. Lengkapnya 8 kumpulan B ini memberi kesihatan yang sangat menyuluruh.

Saya sebagai pengamal B complex Shaklee lebih 15 tahun , saya dapati pengambilan vitamin B complex membuatkan saya bertenaga, ceria dan gembira, bersemangat, otak saya ligat dan lebih kreatif bila melakukan sesuatu dan paling suka kulit tak kelihatan kusam.

Adakah B Complex buat gemuk? Sila baca entry saya : Kurus dengan B complex?

Tahukah anda B complex adalah Vitamin Anti Stress sama seperti Vitamin C? Pengambilan Vitamin B complex yang lengkap dengan lapan kumpulan B sangat penting. Vitamin B5 telah lama dianggap sebagai ” anti- stress” vitamin kerana peranan utama dalam fungsi adrenal dan metabolisme sel. Beberapa vitamin kumpulan B, seperti asid folik , inositol dan vitamin B6, yang terlibat dalam pembuatan dan tindakan mood meningkatkan hormon seperti serotonin.

So pada saya ibu yang menyusu perlu amalkan pengambilan vitamin B Complex dalam membantu ibu itu kurang dari stress, keletihan yang melampau , mood yang mudah swing dan kulit yang kusam.

Bagi anda ibu menyusu yang belum amalkan bagus mencuba pengambilan vitamin B complex dalam membantu perjalanan penyusuan yang lebih indah.


* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

 Penghantaran produk Shaklee ke seluruh Malaysia, Indonesia, China dan Taiwan.

COD Shaklee Miri Sarawak.

 Untuk maklumat lanjut berkaitan keahlian Shaklee [atau] pembelian produk Shaklee [atau] menjana pendapatan dari rumah boleh berhubung dengan kami melalui
Email Yahoo : nnorita78[@]yahoo.com
Gmail : addinnasa[@]gmail.com

 ♛ Call/Whatsapp : 012-853-5689 ♛

 Salam sayang dari
 N2 @ Ibu Addinnasa

Read more www.anakkuwiraku.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *