Shaklee Malaysia

Master Coordinator Shaklee Malaysia

Archives

Weekend di KL

 Alhamdulillah semalam selamat sampai rumah. Weekend yang penuh aktiviti dan sangat menyeronokkan. Ia ditambah apabila dapat berjumpa kawan seperjuangan dan menghiburkan hari anak2.

Bermula dengan perjumpaan ringkas di Shaklee Emphire Tower untuk sedikit taklimat ringkas.

Seterusnya kami teruskan perjumpaan dengan rakan seperjuangan saya yang kebetulan mereka juga mempunyai masa untuk makan tengahari bersama….

Selepas habis lunch kami teruskan aktiviti anak2 pula di Kidzania. Walaupun hanya sejam setengah di sana namun ia salah satu tempat aktiviti yang menarik untuk anak-anak.
Malam ada family dinner dengan keluarga mertua….phew memang pack dan malam tidur jam 1.30 am selepas selesai menguruskan semua keperluan sebelum balik semula ke rumah.

Syukur, segalanya berjalan dengan lancar. So next Saturday gathering dengan family sendiri pula di KL insyaALLAH.

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. Untuk maklumat lanjut sila berhubung dengan saya melalui Email Yahoo : nnorita78[@]yahoo.com Gmail : addinnasa[@]gmail.com Call/Whatsapp : 012-853-5689 Salam sayang dari Ibu Addinnasa

Read more www.anakkuwiraku.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *