Shaklee Malaysia

Master Coordinator Shaklee Malaysia

Archives

Vivix sebagai minuman kordial berbuka puasa ?

Ramadhan datang lagi , semoga membawa lebih banyak keberkatan dan kebaikan.

Alhamdulillah hari ini hari 3 ramadhan. Semoga diberi kekuatan dan kesihatan yang baik untuk puasa lengkap sepanjang ramadhan ini.

Baru ini saya dapat idea untuk olah minuman saya untuk berbuka. Kalau dulu pastinya air bermacam warna dari sirap bandung, milo, cincau dan banyak lagi. Saya memang suka minum berbanding makan. So tahun ini saya fokus dengan minuman baru saya…..

Vivix !

Saya amik segelas besar [ 500 ml] saya masukkan air yang ada jelly atau dipanggil nata di coco. Saya tambah air sejuk dan 2 sudu Performance dan 1 sudu Vivix. So Vivix tu jadi macam ala-ala kordial !

Saya makan kurma dan 1 jenis makanan, kenyang dia masyaALLAH. Memang sedap rasa badan.

Selepas terawih saya fokus minum aje. Kalau rasa lapar pun makan biskut cicah air aje.

Sahur kami minum performance drink disamping minuman kegemaran. So setiap kami minum air berbeza cuma performance dikongsi bersama.

Alhamdulillah setakat ni kami puas hati berbuka dengan Vivix [ saya dan suami]. Bagi anda yang nak kesihatan yang optimum, boleh cuba memandangkan bulan ni bulan Vivix!

Vivix Shaklee Borneo

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
Penghantaran produk Shaklee ke seluruh Malaysia, Indonesia, China dan Taiwan.
COD Shaklee Miri Sarawak.
Untuk maklumat lanjut berkaitan keahlian Shaklee [atau] pembelian produk Shaklee [atau] menjana pendapatan dari rumah boleh berhubung dengan kami melalui
Email Yahoo : nnorita78[@]yahoo.com
Gmail : addinnasa[@]gmail.com

 ♛ Call/Whatsapp : 012-853-5689 ♛

 Salam sayang dari
 N2 @ Ibu Addinnasa

Read more www.anakkuwiraku.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *