Shaklee Malaysia

Master Coordinator Shaklee Malaysia

Archives

Trial Pack Shaklee..kini dihujung jari anda!

Bersyukur ke hadrat Allah s.w.t di atas izinNya dan rahmatNya, Trial Pack Shaklee yang ibu sediakan untuk kemudahan orang baru mengenali Shaklee , kini telah pun 7 bulan berada dalam pasaran. Sambutan yang hebat adalah untuk set B bukan sahaja dari golongan ibu menyusu tetapi mereka yang memang prihatin dengan isu kesihatan.

Trial pack B yang mengandungi 4 jenis vitamin iaitu; Multivitamin @ Vitalea, B complex, Vitamin C dan Alfalfa dengan tawaran harga yang sangat menarik iaitu hanya RM80 disertai dengan nilai tambahan iaitu beserta “freegift” dan penghantaran percuma.

Selama 7 bulan berada dalam pasaran sambutan yang kami perolehi sangat memberansangkan. Memandangkan ada 15 lagi teman ibu yang turut menyediakan trial pack ini maka ini memudahkan lagi pelanggan untuk mendapatkan trial pack ini.

Apakah sebenarnya tujuan kami menyediakan trial pack Shaklee ini? Ia adalah bertujuan untuk golongan generasi baru mengenali dan merasakan perbezaan sebenar vitamin yang terawal dicipta oleh Dr. Forest C. Shaklee. Disamping itu ianya bertujuan untuk memberi pelbagai golongan, kuasa beli pada kadar harga yang mampu dibayar.Selain itu, generasi hari ini terdiri daripada golongan yang sedar tentang keperluan supplement dalam kehidupan seharian memandangkan terdapat banyak kekangan bagi kita mendapatkan zat yang seimbang dari corak pemakanan kita hari ini.

Ramai diluar sana yang membuat panggilan telefon ke pejabat jualan Shaklee sendiri untuk mendapatkan trial pack ini dan buat pengetahuan umum, trial pack ini disediakan adalah atas inisiatif ibu dan rakan2 untuk memberi peluang percubaan kepada mereka yang mahu merasakan perbezaan vitamin Shaklee itu sendiri. Bak kata pepatah “ Tak kenal Maka Tak Cinta”.

Walau bagaimanapun kami turut menyediakan “full pack ” bagi ke semua vitamin ini. Harga penuh set di atas ialah RM241 berkadaran dengan 4 bulan pengambilan (up to 4 months consume). Bagi mereka yang pernah mengambil Shaklee sebagai makanan tambahan sebelum ini boleh terus membeli dengan harga yang dimaklumkan daripada kami.

Ibu juga mengucapkan jutaan terima kasih kepada semua kenalan siber ibu yang memberi kepercayaan kepada ibu untuk membuat penghantaran pada kalian walaupun laut memisahkan kita. Alhamdulillah selagi terdapat Poslaju , insyaAllah penghantaran mengambil masa 1-2 hari bekerja.

Bagi mereka yang ingin mencuba dan ingin mendapatkan trial pack Shaklee ini, boleh menghubungi ibu di talian 012-8535689 ataupun email kepada addinnasa@gmail.com atau nnorita78@yahoo.com. Ianya kini di hujung jari anda…jangan tunggu lagi dapatkan hari ini juga!

Bagaimana nak membuat pesanan Trial Pack Shaklee?

Salam sayang dari ibu

Read more www.anakkuwiraku.com

2 thoughts on “Trial Pack Shaklee..kini dihujung jari anda!

  1. trial pack yang N sediakan cepat sampai ke tangan penggunanya. walaupun dipisahkn oleh lautan, cepat aje smpi ke tangan pengguna dgn bantuan pos laju. berdasarkn pengalaman saya, hari ni order esok sampai.

  2. Terima kasih Rin…walaupun ramai yang ingat vitamin mereka akan sampai dalam masa seminggu, tapi pada siapa yang dah biasa order, insyaAllah mereka tahu saya guna Poslaju…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *