Shaklee Malaysia

Master Coordinator Shaklee Malaysia

Archives

Testimoni

Saya ingin mengucapkan tahniah kepada teman-teman saya serta ibu yang berusaha menyusukan baby mereka. Banyak dugaan yang perlu ditempuhi namun berkat kesabaran kita masih melaluinya dengan tenang dan penuh harapan. Bagi ibu-ibu yang buat pertama kali dalam hidup mereka mengambil supplement Shaklee, tahniah juga saya ucapkan kerana dengan izin Allah kita ditemukan.

Bagi N. ain, tahniah kerana telah dikurniakan dengan seorang cahayamata. Jika saudari ingin mencuba Shaklee sebagai supplement untuk penyusuan, sangat dialu-alukan. Terdapat ramai teman yang saya kenali dengan hanya mengenali melalui email semata-mata. Namun mereka ini memang sangat disiplin dalam mengambil supplement mereka. Apa pun kita hanya berusaha… semoga usaha yang dibekalkan dengan doa akan mendapat lebih keberkatan.

Ini antara mereka yang mengambil supplement Shaklee untuk membantu penyusuan malah ada antara mereka yang hanya berpantang dengan supplement Shaklee seperti saya dan masih mengambilnya sebagai sokongan kepada penyusuan.

Aishah dan baby Afif …. Aishah mengambil Shaklee sewaktu Afif 3-4 ulan jika saya tak silap, dan sehingga kini masih mengamalkannya.

Wan bersama baby Humairah…. Wan melahirkan anaknya secara ceaserean. Beliau mengambil Shaklee sejak dalam pantang lagi. Alhamdulillah masih mengamalkan pemakanan ini sehingga hari ini.

Buat teman lain seperti Ayu, Emmi, Linda, Leenda, Kak ina, Kak Long, Syiqah, Ros, Aini, Asma, Syida, Arfa, Efa, Qeela, June, Masitah, Kak Rubi, Kak Syira, Kak Sara…. walaupun kita hanya berkenalan melalui email, namun saya terharu dia atas kepercayaan yang kalian berikan. Semoga Shaklee mengubah kehidupan kalian menjadi lebih ceria dan bahagia!

Shaklee Touch The Future

Read more www.anakkuwiraku.com

One thought on “Testimoni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *