Shaklee Malaysia

Master Coordinator Shaklee Malaysia

Archives

Testimoni Kurus : Lelaki juga usaha jaga bentuk badan.

Bila badan kita berisi sikit, kawan-kawan akan tegur “makin sihat nampak”. Nak cover line kita balas balik “biasalah, hati senang”. Macam mana cool rupa kita menjawab, ada terselit jua rasa susah hati. Pasti ada keinginan nak nampak segak seperti zaman muda-muda dulu kan? Kebiasaan yang didengar ialah, bila sesorang itu ambil produk slimming, ada yang tidak nampak kesan atau pun kesan tidak kekal.

Shaklee Miri

Pengedar Sah Shaklee Miri.


Ini testimoni dari rakan suami saya, saudara Zayed. Tidak perlu saya tulis banyak. Gambar sebelum dan selepas beliau boleh ceritakannya. Terima kasih kepada beliau kerana mengizinkan saya berkongsi pengalaman beliau selepas menggunakan produk Shaklee.

Dalam kes saudara Zayed, Lecithin berfungsi memecahkan lemak. Pengambilan Alfalfa pula bertindak sebagai medium menyerap dan menyingkirkan lemak keluar dari badan (Alfalfa mengandungi saponin yang bertindak sebagai serat). Dalam banyak kes penurunan berat badan, bukan saja lemak akan disingkirkan, penyusutan otot badan juga berlaku. Perbezaan Shaklee ialah pada produk Cinch Shake Mix yang merupakan campuran proprietari Protein dengan LeucineLeucine ini membantu mengekalkan otot semasa menurunkan berat badan. Cinch juga membekalkan serat, vitamin dan mineral penting yang memberikan rasa kenyang. Jadi ia sesuai dijadikan sebagai meal replacement.

Selain itu, faktor lain jangan dilupakan. Pastikan pengambilan air yang banyak, bersenam, perhatikan pengambilan kalori harian dan tidur yang cukup. 

Jika anda mahu tahu lebih lanjut, boleh bertanya sendiri dengan beliau  FB Zayed Zulkifli.

Untuk baca lebih lanjut mengenai pengurusan berat badan dengan Shaklee sila klik sini.

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration.
These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

 Penghantaran produk Shaklee ke seluruh Malaysia, Indonesia, China dan Taiwan.

 COD Shaklee Miri Sarawak.

 Untuk maklumat lanjut berkaitan keahlian Shaklee [atau] pembelian produk Shaklee [atau] menjana pendapatan dari rumah boleh berhubung dengan kami melalui
Email Yahoo : nnorita78[@]yahoo.com
Gmail : addinnasa[@]gmail.com

 ♛ Call/Whatsapp : 012-853-5689 ♛

Salam sayang dari
 N2 @ Ibu Addinnasa

Read more www.anakkuwiraku.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *