Shaklee Malaysia

Master Coordinator Shaklee Malaysia

Archives

Testimoni Brunei : Berat anak 8kg semasa 3 bulan!

 Ibu yakin sesiapa yang mengamalkan Shaklee dengan konsisten demi menjaga kesihatan dan ingin menjayakan penyusuan secara langsung tidak akan kecewa bila hasilnya boleh kita lihat pada perkembangan dan pembesaran anak….

 

Seronok bila kenalan Brunei ibu, auntie Ness memberitahu bahawa sepupunya yang mengambil set BF Shaklee melihat pembesaran anaknya yang berumur 3 bulan mencecah hampir 8 kg! Hampir sama dengan perkembangan Nasa dulu yang lahir 3.3kg dan berat Nasa mencecah 8.9kg semasa usianya 3 bulan.

Sama jua dengan abang Addin, perkembangan dan pembesaran yang sungguh memberansangkan….walaupun abang Addin lahir tak cukup 9 bulan dengan berat 2 kg lebih, tetapi dia mempunyai berat 10kg semasa umurnya mencecah 5 bulan.

Secara jujurnya, ibu berpuashati dengan perkembangan mereka…setelah mereka berumur 6 bulan ke atas mereka sangat aktif namun alhamdulillah mereka mempunyai berat yang tidak merisaukan kerana mereka telah membesar secara  “over shoot” pada peringkat awal. Ditambah pula memang bayi yang hanya menyusu susuibu tidak mempunyai risiko “obessity” walaupun mereka  ‘over weight’ !

 Walau bagaimanapun, kepuasan yang ibu perolehi bukanlah hasil makan vitamin Shaklee hanya sebulan tetapi selama ibu konsisten sepanjang penyusuan mereka. Ibu anggapkan satu pelaburan terbaik biarlah baju atau tudung hanya bertukar 3 bulan sekali tapi vitamin ibu wajib ada 🙂

Bagi yang mahu mencuba, jom dapatkan Buddy Pack. Anda boleh berkongsi dengan suami atau rakan sekerja! Lebih Penjimatan dan Lebih Menguntungkan. 6 kelebihan membeli BUDDY PACK.

Anda bagaimana? Mahu mencuba vitamin Shaklee? Kami menyediakan trial pack untuk 30 hari consume dengan harga serendah RM80 dan free delivery. Boleh isikan  BORANG PESANAN di sini atau sms kan kepada saya 012-8535689. Salam sayang dari Ibu Addinnasa

Read more www.anakkuwiraku.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *