Shaklee Malaysia

Master Coordinator Shaklee Malaysia

Archives

Terima kasih kerana ada yang mahu berkongsi….

Alhamdulillah sehingga hari ini, dah hampir 6 bulan trial pack Shaklee berada dalam pasaran… syukur pada Allah. Maka dengan ini juga sudah beratus yang mencuba trial pack ini dikongsi bersama ramai teman diluar sana. Bukan ini yang mahu ibu ceritakan tetapi ibu mahu mengucapkan jutaan terima kasih buat semua kalian yang membantu berkongsi dengan saudara mara, teman sepejabat tidak kurang adik beradik serta ibu dan ayah. Bukan harga RM80 menjadi ukuran apabila vitamin trial pack ini dibelikan untuk mak ayah tetapi niat hati yang mulia itu pasti mendapat rahmat dan balasan yang baik dari Allah…insyaAllah. Buat teman2 cyber yang berkongsi kebaikan ini dengan teman sepejabat dan ahli keluarga terima kasih ibu ucapkan, semoga Allah membalas jasa dan budi baik kalian dengan rahmat dan kasih sayangNYA.

Oleh kerana itu juga ibu berniat untuk menyediakan trial pack dengan freegift walaupun offer while stock last namun alhamdulillah selalunya ianya berkadaran dengan pesanan pada bulan tersebut. Bagi mereka yang baru menjejaki blog ibu, selamat datang ibu ucapkan. Jika kalian ingin mencuba mendapatkan produk Shaklee pack permulaan ini dengan harga RM80, ibu alu2kan. Jangan risau, ibu tidak mempunyai niat menipu wang kalian…ibu akan berikan consultation jika kalian perlukan. Ibu merupakan seorang guru yang bercuti menjaga dua anak di rumah…maka rezeki yang halal dan diberkati amatlah ibu perlukan. Selain itu ibu juga hanya berkongsi kebaikan produk ini dengan teman diluar sana. Ibu lakukan small biz ini dengan profesional..bukan atas niat nak menganiaya teman2 ibu. Ibu berkongsi produk yang telah ibu amalkan sejak 10 tahun yang lalu. Ibu hanya concentrate pada Shaklee maka ibu bukanlah farmasi atau sesetengah golongan yang mengamalkan pelbagai jenis vitamin yang ada di pasaran.

Ramai wanita bekerjaya hari ini yang sangat sibuk dengan urusan pejabat malah berterusan dengan urusan anak dan keluarga. Golongan ini adakala mempunyai pemakanan yang tidak teratur. Ada antara golongan ini yang nampak tua dari umur mereka yang sebenar. Dengan tidur yang tidak cukup, dengan makan yang tidak teratur..semua ini menjejaskan kesihatan kita. Namun ibu selalu temui golongan ini, mereka pentingkan kerjaya …tidak hairan untuk mencantikkan wajah dipusat2 kecantikkan sehingga lupa kecantikan itu datangnya dari apa yang kita makan.

Rahsia untuk nampak sentiasa muda? Paling minimun pastikan pengambilan makanan yang mengandungi vitamin B complex, vitamin C 500mg dan sumber omega dari ikan. Nak mudah memang makan dari supplement jika berkemampuan. Walau apaun balik dari hati masing2… jika mahu ada seribu jalan terbuka di depan mata.

” saya dah suggest dengan rakan2 vitamin yang membuat saya rasa berbeza dari dahulu tapi mereka tidak percaya” inilah antara komen teman cyber yang membeli trial pack dengan ibu. Namun ibu selalu mengatakan tidak mengapa, sekurang2nya kita perlu bersyukur kerana Allah memberi taufik dan hidayah untuk kita berusaha meningkatkan taraf kesihatan kita dan menikmati nikmat yang Allah kurniakan.

Sayugia ibu maklumkan bahawa trial pack ini tidak ada dijual di farmasi ataupun di pejabat jualan Shaklee sendiri. Ianya adalah inisiatif ibu meringankan keperluan pembeli yang ingin mencuba dan bagi mereka yang berpendapatan sederhana. Maka bagi yang ingin mendapatkan pack permulaan RM80 ini bolehlah mesej ibu di talian 012-853-5689 atau emailkan kepada addinnasa@gmail.com jika kalian perlukan consultation.

Seandainya kalian ingin mendapatkan vitamin 30’s yang bukan dalam pakej, boleh maklumkan kepada ibu untuk ditempah(custom-made). Namun ianya perlulah melebihi 3 jenis vitamin… dan dapatkan freegift yang terhad itu!

Salam sayang dari ibu

Read more www.anakkuwiraku.com

2 thoughts on “Terima kasih kerana ada yang mahu berkongsi….

  1. Alhamdulillah syukur jika dah terima.
    Kawan tu ada lah contact akak pg tadi tapi tak sure bila dia nak cuba. doalah semoga Allah bukakn pintu hatinya nak mencuba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *