Shaklee Malaysia

Master Coordinator Shaklee Malaysia

Archives

Siapa yang perlukan Shaklee CoQ Health Plus?

Jantung ini ibarat bateri. Sebuah jam boleh berhenti berputar apabila kehabisan bateri. Namun jantung tiada gantian seperti mudahnya mengganti bateri.

Shaklee Anakkuwiraku

Memang benar, ajal maut di tangan ALLAH namun ini tidak bermakna kita tak perlu usaha menjaga kesihatan seharian.

Semasa pertama sekali saya mendengar supplement CoQ10, sesuatu yang saya sendiri sedari….semakin usia kita meningkat, degupan jantung kita mulai perlahan dan ini berpunca dari amalan pemakanan harian kita dari kecil sehinggalah sekarang.

CoQ10 Shaklee

Tidak saya lupa apabila pertama kali menimang cahayamata, saya suka mendengar degupan jantung si manja saya. Bermula dari situ saya sedar kebenaran pada kata-kata degupan jantung kita akan mula perlahan apabila meningkatnya usia. Ini ditambah apabila saluran darah ke jantung disaluti lemak yang boleh mengganggu pengaliran darah dengan lancar.

Badan kita memerlukan nutrien yang dikenali sebagai Coenzyme Q10 atau nama singkatnya CoQ10 untuk memastikan jantung dapat berfungsi dengan baik. Walaupun ia boleh didapati dalam makanan harian namun adakala pemakanan yang tidak seimbang akan membuatkan pengambilan nutrien CoQ10 hanya minima sehari.

Nutrien ini banyak di dapati dalam daging serta kekacang. Walau bagaimanapun mereka yang vegetarian akan menghadapi masalah yang sukar untuk mendapat nutrien ini secara optimum melalui makanan harian mereka.

Oleh kerana inilah kita sesuai mengamalkan supplement ini dan khususnya mereka yang berumur 21 tahun ke atas.

CoQ10 juga dikatakan amat sesuai untuk mereka yang ada masalah kegagalan jantung, sakit jantung [ heart attack] , mereka yang ada kandungan kolestrol yang tinggi, hypertensi tetapi hakikatnya memang fokus kepada jantung.

Pengambilan ubat-ubatan terutama mereka yang ada penyakit akan menyebabkan nutrien Coenzyme Q10 akan menurun. Maka pengambilan supplement CoQ10 ini sangat membantu mengatasi kekangan kekurangan nutrien ini di dalam tubuh kita.

Hakikatnya pengambilan CoQ10 adalah sebagai langkah berjaga-jaga ditambah penyakit jantung adalah pembunuh senyap no 1 dunia.  Pengambilan sebiji sehari adalah sangat disarankan untuk kita dalam menjaga kesihatan jantung.

Dapatkan produk ini untuk dihadiahkan pada ibu bapa kita malah untuk diri sendiri. Mencegah lebih rendah kosnya dari merawat.

Dapatkan produk ini dari kami dan untuk mengetahui lebih lanjut, sila pm kami mahupun whatsapp di talian di bawah.

Antara entry CoQ10 sebelum ini yang boleh dibaca.

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

 Penghantaran Shaklee Miri, Sarawak, Malaysia, Indonesia, China dan Taiwan.

 Untuk maklumat lanjut untuk keahlian / pembelian produk atau jana pendapatan dari rumah boleh berhubung dengan kami melalui
Email Yahoo : nnorita78[@]yahoo.com
Gmail : addinnasa[@]gmail.com
Call/Whatsapp : 012-853-5689

 Salam sayang dari N @ Ibu Addinnasa

Read more www.anakkuwiraku.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *