Shaklee Malaysia

Master Coordinator Shaklee Malaysia

Archives

SHAKLEE STAR ACHIEVER

Penghasilan batu permata itu lebih rumit dari penghasilan kaca…oleh kerana itu harga permata itu sangat mahal.

Shaklee Miri

Saya suka dengan ayat di atas dan ia mengingatkan saya untuk lebih kuat apabila menerima satu ujian. Jujurnya ramai orang yang berjaya adalah datang dari golongan yang susah, tertekan, banyak hutang, beban sakit yang berlarutan.

Namun mereka ini tidak tenggelam dalam masalah itu begitu sahaja. Dalam mereka menerima ujian itu, mereka usaha untuk keluar dari zon kegelapan. Mereka menyusuri sinar cahaya baru yang memberi mereka banyak harapan baru.

Sama juga dengan ramai Shaklee Star Achiever. Pada saya golongan ini layak menerima anugerah yang diberikan kerana mereka usaha keluar dari kesusahan, hidup tertekan, kesakitan yang berlarutan dan paling utama mereka keluar dari zone selesa. Mereka layak kerana mereka usaha mengubah nasib mereka!

Walaupun masih ramai yang hanya mahu menjadi penonton dan memberi tepukan pada mereka yang berjalan atas karpet merah dan mereka yang naik turun pentas amik award namun saya pasti ada antara mereka yang cemburu dan juga ingin menjadi sebahagian dari mereka yang dah berjaya.

Namun apakah faktor yang membuatkan mereka tidak lagi bertindak? Adakah mentor? Adakah ilmu? Jawapannya adalah diri sendiri. Diri sendiri selagi tiada tindakan pastinya tiada hasil yang kita perolehi. Hatta mahu makan pun kita perlu suapkan makanan dalam mulut barulah kita kenyang. Bukan hanya menyebut saya nak makan dan mengharapkan perut terus kenyang.

Shaklee sekarang telah banyak penambahbaikkan yang telah dilakukan untuk kemudahan ahli mereka. Antaranya order online [ sendiri order ], latihan yang berterusan berkaitan bisnes [ NDT Shaklee] atau produk [ Bengkel Nutrisi Shaklee] dan banyak lagi event seperti Recognition Rally dan National Conference. Sebenarnya semua dah ada depan mata. Malah ramai kini walau mempunyai upline yang jauh bukan alasan untuk tidak berjaya.

So bagi anda yang inginkan perubahan hebat dalam hidup, jom mulakan dengan perubahan kecil dulu dengan menjadi ahli dan consume dengan konsisten vitamin Shaklee. Seterusnya belajar untuk berkembang dari mentor anda. Daftar guna nama sendiri dan nikmati banyak kemudahan Shaklee! Rugi sebenarnya guna nama adik, mak atau sedara join ahli dan dapat rank tapi tak diiktiraf oleh syarikat. Bagus guna nama sendiri dan enjoy semua benefit yang Shaklee tawarkan. Kita berjaya adalah kerana tindakan dan usaha kita 90% manakala mentor hanya menyumbang 10% untuk jalan menuju kejayaan!

So apa kata sertai kami hari ini! Kami mencari SHAKLEE STAR ACHIEVER  untuk tahun 2014/2015 dan jika anda berminat nak jadi sebahagian dari kami , sangat di alu-alukan!

Penghantaran produk Shaklee ke seluruh Malaysia, Indonesia, China dan Taiwan.
COD Shaklee Miri Sarawak.
Untuk maklumat lanjut berkaitan keahlian [atau] pembelian produk Shaklee [atau] menjana pendapatan dari rumah boleh berhubung dengan kami melalui
Email Yahoo : nnorita78[@]yahoo.com
Gmail : addinnasa[@]gmail.com
 ♛ Call/Whatsapp : 012-853-5689 ♛

 Salam sayang dari
 N2 @ Ibu Addinnasa

Read more www.anakkuwiraku.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *