Shaklee Malaysia

Master Coordinator Shaklee Malaysia

Archives

Shaklee Miri : Vivix ready stock

Alhamdulillah mak gembira selepas menerima 7 botol Vivix minggu lalu! Sementara ada rezeki dan peluang memang kena rebut dengan offer Vivix terkini [ hanya bulan Januari 2015].

Stok Vitamin Shaklee

Ramai orang dah tahu kebaikan Vivix dan setakat ni mak memang puashati amalkan Vivix. Kalau dulu diabetis mak sangat teruk , sampai takde bacaan gula[ nampak sangat tinggi gula sampai takde bacaan] tapi kini dah ada nombor. Pernah mak sendiri terperanjat gula dalam darahnya hanya tinggal 8! Macam tak percaya kata mak!

Kelmarin pakcik telefon bagi tahu dia dah mula amik Vivix. Pagi tadi dia bagi tahu selepas amik Vivix, beliau cuba hisap rokok….pakcik kata rokok tu mula rasa payau dan tak sedap macam selalu!
So saya kata baguslah boleh stop terus merokok!
Memang ada yang kata Vivix membantu menyingkirkan nikotin dalam paru-paru…wallahu alam. Kita manusia hanya mampu berusaha kan?

Saya amik Vivix? Saya amik bila dah nampak kesan ketara bila saya cuba buat detox dengan Vivix. Memang puashati. Vivix adalah supplement yang memang fokus kepada DNA kita. Ia bukanlah bertujuan untuk nampak muda semata-mata tetapi untuk tenaga dan kesihatan secara menyeluruh.

Mencari stok Vivix ? Boleh hubungi 0128535689 untuk membuat pesanan Vivix atau vitamin Shaklee yang lain. Oh ya pembelian Vivix layak dapat PENGHANTARAN PERCUMA seluruh Malaysia tau!

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

 Penghantaran produk Shaklee ke seluruh Malaysia, Indonesia, China dan Taiwan.

COD Shaklee Miri Sarawak.

 Untuk maklumat lanjut berkaitan keahlian Shaklee [atau] pembelian produk Shaklee [atau] menjana pendapatan dari rumah boleh berhubung dengan kami melalui
Email Yahoo : nnorita78[@]yahoo.com
Gmail : addinnasa[@]gmail.com
 ♛ Call/Whatsapp : 012-853-5689 ♛

     Salam sayang dari
 N2 @ Ibu Addinnasa

Read more www.anakkuwiraku.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *