Shaklee Malaysia

Master Coordinator Shaklee Malaysia

Archives

Shaklee Miri : Omega untuk kesihatan optimum

Ramai orang tahu khasiat minyak ikan untuk DHA, daya ingatan yang kuat dan lebih kepada otak. Namun hakikatnya Omega mempunyai banyak khasiat yang tersembunyi.

Omega Shaklee

Omega sebenarnya jika diambil secara konsisten, kita akan dapati kita lebih bertenaga, mempunyai kecerdasan minda dalam berfikir dan menjana idea, tiada masalah sendi bila dah semakin berusia, kolestrol baik terjaga, berat badan lebih ideal bila pemakanan terjaga dan awet muda.
Omega juga membantu meningkatkan imun sistem secara tidak langsung.

Saya dan seluruh keluarga memang amalkan.

Saya :
Saya makan omega untuk pastikan saya cergas dan kulit saya nampak muda. Saya suka makan omega  setiap hari supaya badan saya kekal warm dan tak mudah rasa sejuk atau sengal. Omega buat imun sistem saya lebih kuat.

Suami :
Suami makan untuk jaga tahap kolestrol dalam badan dan bagus untuk otak.

Anak-anak saya :
Mereka makan bila badan rasa sejuk terutama selepas swimming. Biasa sebelum swimming dah makan dulu. Untuk mereka lebih mengingat apa yang mereka belajar dan paling suka sebab kalau rasa sejuk disebabkan cuaca mereka tahu omega boleh bantu warmkan badan.

Mak saya :
Mak suka makan supaya dia tak mudah rasa sejuk di kaki atau dada. Saya akan sentiasa bekalkan mak omega extra sebab cucu dia yang lain pun suka makan.

Bidan saya :

Shaklee miri
Pengedar Sah Shaklee Tudan

Pertama kali beliau makan Omega masa saya bawa beliau bercuti di KK. Beliau batuk dah lebih 1 minggu. Jadi saya terus bagi Omega 3 biji sebelum beliau tidur. Alhamdulillah sejak dari itu ramai pelanggan beliau yang buat order Omega.

Anda?
Pastinya ada cerita menarik tentang omega yang anda boleh kongsikan? Why not tulis di komen entry ini. Kita boleh share kan pada orang lain juga!

Untuk maklumat lanjut berkaitan keahlian [atau] pembelian produk [atau] menjana pendapatan dari rumah boleh berhubung dengan kami melalui
Email Yahoo : nnorita78[@]yahoo.com
Gmail : addinnasa[@]gmail.com
 ♛ Call/Whatsapp : 012-853-5689 ♛

 Salam sayang dari N @ Ibu Addinnasa

Read more www.anakkuwiraku.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *