Shaklee Malaysia

Master Coordinator Shaklee Malaysia

Archives

Shaklee Kuala Terengganu – COD Vivix

Shaklee Kuala Terengganu – COD Vivix

Pengedar Shaklee selama 24 tahun

Alhamdulillah tanpa sedar dah 24 tahun saya bersama Shaklee. Walaupun dulu bermula sebagai pengedar Shaklee biasa, alhamdulillah ia menjadi kerjaya tetap saya dan suami. Tahun ini genap kami menetap selama 7 tahun kami menetap di Kuala Terengganu. COD produk Shaklee juga kami sediakan sepanjang menjadikan bisnes ini karier utama.

 

Syukur juga kami mempunyai organisasi Shaklee di Pantai Timur. Maka adakala kami juga mengadakan training untuk ahli secara online mahupun offline. Kami mempunyai ready stock Shaklee yang kami utamakan untuk mereka yang mendaftar secara langsung dengan kami.

COD Shaklee Kuala Terengganu
Training bersama Team Terengganu

Kelebihan menjadi ahli Shaklee

Banyak kelebihan menjadi ahli Shaklee dan saya yakin antara yang menarik minat untuk orang ramai menyertai ahli adalah kerana kelebihan kompensasi yang membayar ahlinya wang secara tunai. Maka wang ini boleh digunakan untuk meneruskan kehidupan bersama keluarga dan mereka tersayang. Boleh baca artikel ini : Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee

Khas untuk Orang Kuala Terengganu

Jom sertai ahli bersama kami. Boleh join training online dan offline yang disediakan. Latihan bersama Pakar Nutrisi Syarikat turut disediakan. Malah kami menyediakan COD untuk customer  kami dan ahli yang berdaftar dengan kami. Antara produk yang kami sediakan untuk COD produk Shaklee seperti Vivix Shaklee, ResV Shaklee, Shaklee Kolagen, Nutriferon dan beberapa produk Shaklee yang utama.

COD Shaklee Kuala Terengganu
COD sekitar Kuala Terengganu

Khas untuk Shaklee Seluruh Malaysia

Kami menyediakan konsultasi kepada seluruh ahli dalam organisasi kami. Penghantaran produk Shaklee juga dibuat ke seluruh Malaysia termasuklah Sabah Sarawak dan Labuan. Pesanan untuk stok yang tersedia dalam online Shaklee melebihi RM300 akan layak mendapat penghantaran secara PERCUMA. Pembelian awal untuk 150 mata ganjaran melayakkan pembeli menjadi ahli dan mendapat rebate tunai.

Latihan untuk ahli yang mahu mencuba dropship atau bisnes secara serius turut disediakan. Sekurang-kurangnya ia boleh membantu si ahli menjadi ahli yang aktif berkongsi kebaikan Shaklee.

Berminat untuk dapatkan produk Shaklee boleh call atau wasap no yang tertera :

Norita Mohd Idris
Pengedar Shaklee Kuala Terengganu
0128535689

Terus wasap secara langsung di sini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *