Shaklee Malaysia

Master Coordinator Shaklee Malaysia

Archives

Shaklee CoQ Health Plus bagus untuk jantung

Sakit jantung adalah pembunuh no 1 pada zaman ini. Ini disebabkan oleh faktor pemakanan, tekanan, keletihan yang melampau, kolestrol dan banyak lagi.

Bila view katalog Shaklee US memang akan kita temui produk CoQ10. Ia bukan asing lagi terutama bagi mereka yang berada dalam dunia perubatan.

Apakah sebenarnya produk CoQ Health Plus?

Shaklee CoQHeart ® adalah koenzim Q10 (CoQ10) tambahan yang menampilkan CoQ10, Vitamin E dan Ekstrak Green Tea dan semuanya sumber semulajadi dalam bentuk gel lembut. CoQ10 membantu menghasilkan tenaga di dalam setiap sel badan, terutamanya di dalam sel-sel otot jantung. Sebagai antioksidan, CoQ10 juga membantu melindungi arteri terhadap pengoksidaan lipoprotein densiti rendah (LDL). 
Ini  adalah penting kerana ia membantu menggalakkan fungsi sihat untuk saluran darah, termasuk sistem pengangkutan darah ke jantung. Kesan ini dilengkapi dengan antioksidan [ vitamin E], fitonutrien yang mempunyai aktiviti antioksida. 
Saluran darah yang lebih sihat, lebih luas  terbuka sangat penting bagi menggalakkan aliran darah yang lancar.

Vitamin ini juga dikatakan membantu meningkatkan penghasilan enzim CoQ10 yang sedia ada dalam tubuh. Selain itu ia membantu peningkatan tenaga dan stamina.


Dalam tubuh kita sendiri mempunyai enzim yang dinamakan CoQ10 dan enzim ini makin menurun apabila usia semakin meningkat. Perasankah kita anak-anak kecil mempunyai degupan jantung yang lebih laju dari orang dewasa? Apabila usia makin meningkat, hakikatnya degupan jantung kita akan mula menurun. Ia disebabkan oleh beberapa faktor antaranya ialah pemakanan dan berkait rapat dengan kolestrol yang ada dalam saluran jantung.

Siapakah yang sesuai mengambil vitamin Shaklee CoQ10 ini?

Hakikatnya supplement adalah sesuai diambil oleh semua golongan terutama mereka yang ingin mengekalkan tahap kesihatan yang optimum.
Mereka yang berusia 18 tahun ke atas dan mereka yang mahukan lebih stamina dan tenaga sangat bagus mengamalkan supplement ini.Bilakah ianya akan dilancarkan?

Produk yang bagus untuk jantung ini akan mula berada dalam pasaran Malaysia pada bulan Jun 2013.

Nantikan update terkini dari kami semasa ke semasa.

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

 Penghantaran Shaklee Miri, Sarawak, Malaysia, Indonesia, China dan Taiwan.
 Untuk maklumat lanjut untuk keahlian / pembelian produk atau jana pendapatan dari rumah boleh berhubung dengan kami melalui
Email Yahoo : nnorita78[@]yahoo.com
 Gmail : addinnasa[@]gmail.com
 Call/Whatsapp : 012-853-5689

 Salam sayang dari Ibu Addinnasa

Read more www.anakkuwiraku.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *