Shaklee Malaysia

Master Coordinator Shaklee Malaysia

Archives

Renewal Mudah Dengan Shaklee

Renewal Mudah Dengan Shaklee

Renewal keahlian sebenarnya perlu untuk sesebuah organisasi yang memerlukan data keahliannya.

Selain itu ia juga membantu mengurangkan pembaziran data yang dibayar kepada server yang menyimpang data -data ahli kepada organisasi tadi.

Jika dulu keahlian Shaklee adalah seumur hidup. Ada pro and cons bila Shaklee mengubahnya menjadi keperluan renewal setiap tahun.

Mulai 2016-2017 Shaklee mula perkenalkan sistem Renewal under new management. So semua keahlian yang tidak aktif melebihi 2 tahun, nama mereka akan hilang dari sistem keahlian Shaklee. Maka mereka ini perlu mendaftar baru untuk mengaktifkan keahlian mereka.

Dalam sistem Renewal Shaklee  ini semua ahli diwajibkan membayar yuran tahunan sebanyak RM35 untuk mengekalkan keahlian Shaklee mereka.

Jika ada ahli yang gagal berbuat demikian, golongan ini telah kehilangan kelebihan dan keistimewaan sebagai ahli Shaklee dan secara tidak langsung tidak lagi dapat menikmati kelebihan ahli yang lain dalam Shaklee.

Namun berita baiknya, selepas itu Shaklee telah mengubah polisi keahlian Shaklee dengan lebih mudah.

Setiap Pembelian Produk Shaklee melayakkan ahli mengekalkan keaktifan keahlian mereka secara automatik.

Bayangkan selepas satu tahun, tiba-tiba anda mahu membeli sebotol B complex, maka secara langsung keahlian dapat diaktifkan dan ahli masih boleh menikmati kelebihan selain mendapatkan produk dengan harga ahli.

kelebihan menjadi ahli Shaklee

Sungguh saya bersyukur mengenali Shaklee dari zaman belajar kat Universiti lagi. Dengan duit bonus yang saya dapat membantu menampung perbelanjaan saya semasa belajar.

Manakala bila bekerja sebagai guru, saya jadikan ia bisnes sambilan maka dapatlah juga duit tambahan tengah bulan yang biasanya jika seseorang itu makan gaji, biasanya akan ada masalah kewangan di tengah bulan.

Malas la nak renew…

Itu adalah luahan orang biasa yang merasakan beban untuk renew. Namun mereka tidak tahu yang kini tiada lagi yuran renewal yang dikenakan oleh Shaklee;

Hanya dengan membuat pembelian satu produk yang mempunyai UV atau nama lain mata ganjaran maka secara automatik kita dah boleh renew keahlian Shaklee kita.

Tak ke mudah?

Pembelian Herbal Blend Shaklee serendah RM30 boleh melayakkan kita membuat renewal keahlian secara langsung.

Renewal Shaklee

Rugi mereka yang tidak meneruskan pengaktifan keahlian Shaklee mereka.

Sungguh masa depan itu tak dapat di ramal.

Mungkin dengan keahlian Shaklee hari ini boleh membantu kita menjana pendapatan walaupun secara sampingan.

Manalah tahu satu hari keahlian Shaklee kita membantu ahli keluarga yang memerlukan Shaklee sebagai makanan tambahan mereka?

 

 

Pada saya, Shaklee adalah syarikat vitamin dunia yang mementingkan kesihatan, keberkesanan dan keselamatan pada penggunanya. Maka tidak rugi kita mengamalkan pemakanan sihat ini seisi keluarga.

 

Jika anda berminat nak menjadikan Shaklee sebagai kerjaya, jangan segan silu hubungi kami di wasap 012-8535689 atau KLIK EXPRESS LINK ini untuk mendaftar keahlian Shaklee bersama kami.

 

Pengedar Shaklee Kuala Terengganu Ready Stock

One thought on “Renewal Mudah Dengan Shaklee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *