Shaklee Malaysia

Master Coordinator Shaklee Malaysia

Archives

Pudarkan jeragat pada wajah

Allah menciptakan wanita penuh dengan rahsia dan makhluk ciptaan Allah ini obses dengan kecantikan berbanding makhluk yang bernama lelaki.

Wanita yang normal pasti akan usaha menjaga kecantikan wajah kerana ia membantu meningkatkan keyakinan pada diri.

Penampilan diri akan memberi impak persepsi manusia pada kita. Semua orang suka melihat benda yang cantik dan semua orang pun mahu dilihat cantik.

Bila melibatkan wajah, perkara yang wanita usaha nak jauhkan ialah jerawat dan jeragat. Semua wanita usaha menjaga wajah untuk elakkan 2 perkara ini tidak terlepas diri saya.

Masalah jerawat biasanya banyak berpunca dari pemakanan , kurang air, masalah tidur yang tidak betul dan jenis kulit wajah juga mempengaruhi.

Namun masalah jeragat menjadi tanda tanya pada saya sendiri….

Ada satu ketika, saya selalu keluar rumah tanpa pakai apa-apa foundation pun. Dengan cuaca Malaysia yang ada kala panas terik….perlahan-lahan jeragat pun keluar.

Rupa-rupanya, bila kulit kita kering dan kurang kelembapan ditambah terdedah dengan sinar matahari yang terik , akan menghasilkan kecacatan pada kulit wajah iaitu jeragat dan perlahan-lahan dengan meningkatnya usia kedutan halus mula terhasil di sebelah tepi mata. Mereka yang kulit berwajah cerah lebih terdedah pada masalah jeragat.

Melalui beberapa testimoni produk Shaklee, dapat saya buat beberapa kesimpulan….

Vivix*- Bagi mereka yang memang mempunyai kehidupan yang banyak terdedah dengan cahaya matahari- kerja luar pejabat atau surirumah yang perlu hantar dan ambil anak sekolah, mereka yang amalkan Vivix akan mudah lihat kulit mereka tak mudah kena sunburn. Ini kerana resveratrol dan poliphenol yang terdapat dalam Vivix melindungi kulit dari sinar UV matahari. Saya lihat kesan ke atas suami saya sendiri bila beliau amalkan Vivix sebelum berenang semasa kami bercuti di Pulau Maldives, berbeza dengan saya terus kena sunburn sebab saya hanya amalkan kolagen sahaja. Walaupun tidak la teruk mana sunburn tapi beza la bagi yang amalkan Vivix, kulit mereka seperti langsung tidak terjejas dek cahaya matahari yang terik.


Vitamin C, Vitamin E , Carotomax, Kolagen dan GLA*

Vitamin ini semua saya kategorikan vitamin yang sangat membantu dalam kelembapan kulit dan memberi keseimbangan pada kesihatan kulit baik di wajah mahupun seluruh tubuh. Mereka yang mengamalkan secara konsisten, akan kurang berisiko terdedah dengan masalah jerawat dan jeragat. Bagi mereka yang mempunyai jeragat sebelum ini, dengan amalan yang istiqamah[ konsisten] kesannya ialah jeragat akan mulai pudar dan tidak bertambah gelap. Saya dapat lihat kesan ini pada ramai kenalan saya sendiri.

Youth produk kecantikan Luaran yang kaya dengan resveratrol dan poliphenol.

Produk penjagaan kulit secara luaran.

Selain menjaga kesihatan kulit dari dalam, produk luaran juga perlu ada sebagai langkah berjaga-jaga dan mengimbangkan keperluan dalaman dan luaran.
Produk kecantikan Shaklee yang sangat terkenal iaitu Youth, adalah produk kecantikan kulit yang kaya dengan resveratrol dan poliphenol. Paling utama produk kecantikan yang kita gunakan bukan sahaja beri kesan yang baik pada kulit tetapi yang utama ia selamat untuk jangka panjang dan tidak merosakkan organ dalaman.
Maka untuk kurangkan risiko jeragat dan pudarkan jeragat….pastikan kulit sentiasa lembap dan pemakaian pelembap kulit [ moisturizer] sangat memainkan peranan penting.

Bagi mereka  khusus wanita yang dah berusia lebih 35 tahun, pasti akan dapat rasakan perbezaan pada jenis kulit kerana perubahan hormon akan membuatkan kulit lebih kering jika tidak menjaga pemakanan, bilangan pengambilan air seharian dan  cara hidup. Maka, pastikan kita mempunyai cara hidup yang sihat agar hidup lebih produktif dan bermakna.

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

 Penghantaran produk Shaklee ke seluruh Malaysia, Indonesia, China dan Taiwan.
 Pengedar Shaklee Kuala Terengganu

Berminat nak beli produk Shaklee ?
Berminat nak JOIN AHLI Shaklee ?
Nak makan vitamin Shaklee secara PERCUMA?
Email Yahoo : nnorita78[@]yahoo.com
Gmail : addinnasa[@]gmail.com
📱 Call/Whatsapp : 012-853-5689

🌻 Salam sayang dari
 N2 @ Ibu Addinnasa

Read more www.anakkuwiraku.com

One thought on “Pudarkan jeragat pada wajah

 1. Hacking sangat mudah kerana ia dilakukan dalam filem yang kita tonton, Hacker benar-benar dapat melakukan semua perkara yang kita lihat, seperti melanggar ke dalam rangkaian untuk mendapatkan akses ke fail tertentu, mencuri fail tersebut, memantau pengguna aktif, memadam fail dan banyak lagi.

                BAGAIMANA HACKING REALLY WORKS
       Hacking mudah dilakukan dengan menggunakan program tertentu (Virus komputer, Spywares, Trojans, Malwares) untuk mendapatkan akses dan kawalan ke atas 💻 dan Cell 📲. Program-program ini direka untuk memecahkan pertahanan komputer tanpa pengguna walaupun mengetahui.

                       PERKHIDMATAN TECH COPE
      COPE TECHS adalah sebuah organisasi yang boleh dipercayai dan dihubungi jika anda memerlukan perkhidmatan Hacking. Matlamat kami adalah untuk tidak membantu individu yang mempunyai masalah teknologi dan bukan untuk tujuan Pencurian. Kami menjamin anda sebagai jaminan kerja kami dan tanpa sebab, kerja kami untuk anda terdedah kepada orang lain. Buktikan kerja kami pada masa lalu akan ditunjukkan kepada anda tetapi sila perhatikan bahawa individu yang kami lakukan untuknya tidak akan didedahkan kepada anda.

      PERKHIDMATAN HACKING KAMI BOLEH MENAWARKAN ANDA
  Tidak ada batasan apa yang boleh kami lakukan untuk anda tetapi kami mempunyai sekatan dalam perkara yang boleh kami lakukan. Kerana tidak ada sebab kami akan membantu anda dalam Perompak atau Mencuri sekiranya ada barang dan harta benda lain, sila letakkan dalam fikiran.
      Berikut ialah senarai perkhidmatan yang Diluluskan:
  * Pemantauan Telefon 📱 atau Komputer 💻 untuk tujuan pemantauan E-mel, Mesej teks, Panggilan telefon, Social Media Chats, jika disangka pasangan anda menipu atau melakukan sesuatu yang tidak baik dengan anda.
  * Pembayaran balik hutang kepada Bank dan Syarikat Pinjaman lain, Ya dengan bantuan pertambangan Bitcoin we kami telah membantu banyak orang membayar hutang.
  * Menukar Gred University untuk pelajar-pelajar, kita boleh membantu dengan ini kerana kita tahu bagaimana belajar keras boleh dan kita semua tahu bahawa tanpa gred individu yang baik adalah terhad kepada jenis pekerjaan yang mereka dapat menjamin. dan banyak lagi.
       Sekiranya anda tidak mencari Perkhidmatan yang anda perlukan untuk bertanya kepada kami dan jika ia tidak melanggar peraturan kami, kami akan membantu anda. Kenalan dibuat hanya melalui e-mel ini membantu kami kekal selamat dan tidak boleh dipercayai.
  Hubungi-:
  copetechs@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *