Shaklee Malaysia

Master Coordinator Shaklee Malaysia

Archives

Positif Covid lepas balik umrah

Lama dah nak menulis kisah ni….baru kini baru ada kelapangan nak menulis.
Ia berlaku pada Disember 2021….bila kami balik Umrah pada 26 Disember, kami semua perlu buat PCR di airport. Rezeki dapat kelulusan kuarantin di rumah.
Alhamdulillah syukur pada hari 29 hb kami semua dapat result PCR namun sedikit terkejut sebab antara kami berempat Nasa tetiba positif Covid. Allahu akhbar.
Dalam kepala ni Ya Allah, kesian anak aku. Result pulak dapat hari ke empat…dah puas peluk budak ni setiap hari, macam la kami semua?
Macam -macam dalam kepala ni….sebab panik.
Malam tu kami buat RTK untuk tengok keadaan Nasa.
Nasib juga ada kawan tolong belikan RTK test kit.
Covid test kit yang perlu ada kat rumah.

 

Ya Allah alhamdulillah negatif. Tapi sebelum buat test tu, bila saya dapat tahu Nasa positif…saya suruh Nasa makan Hero Kiddo sebanyak boleh. Makan la 10-20 biji selagi boleh.
Kenapa saya suruh makan Hero Kiddo? Sebab kandungan dalam vitamin tu mengandungi Vitamin D , Zinc dan Vitamin C. Dalam Hero Kiddo ia adalah vitamin yang kaya dengan antioksidan.
Esoknya kami sekeluarga buat PCR pula satu family…Ya Allah syukur semua negatif. Selain Hero Kiddo kami amalkan Nutriferon.
Alhamdulillah…setiap ujian itu pasti ada hikmah. Menjadikan kami lebih yakin dengan izin Allah usaha kita amik Hero Kiddo dan Nutriferon sebagai satu usaha nak jaga kesihatan.
Hero Kiddo Shaklee
Hero Kiddo Shaklee

 

Penafian : Segala testimoni dan penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan ntuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendpaat nasihat dari doktor atau mana-mana pakar kesihatan yang diiktiraf.

Read more www.anakkuwiraku.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *