Shaklee Malaysia

Master Coordinator Shaklee Malaysia

Archives

Penyusuan Susuibu :Kerjaya doktor bukan alasan untuk tidak pam.

Kerjaya doktor pastinya diketahui umum sangat sibuk dengan melayan pelbagai pesakit yang datang ke hospital namun ia bukan alasan untuk seorang ibu menunaikan tanggungjawab pada anaknya yang menyusu susuibu.

Inilah kebenaran kepada sahabat saya Doktor Siti Munirah. Kami dah berkenalan melebihi 12 tahun. Dari awal kami berkahwin sehinggalah hari ini. Dulu Doktor Siti bekerja di Miri dan di kala itu saya masih seorang surirumah. Syukurnya sempat juga saya perkenalkan Shaklee kepada doctor Siti Munirah sejak beliau di Miri lagi.

Alhamdulillah sehingga hari ini Doktor Siti Munirah masih consume vitamin Shaklee ini terutama vitamin yang membantu beliau untuk melancarkan sesi penyusuan anaknya. Beliau pengguna tegar sejak lebih 10 tahun yang lalu.

Shaklee Kuala Lumpur

Ini antara vitamin yang doktor Siti Munirah consume.

Buat pengetahuan semua, doktor Siti juga seorang Pengedar Shaklee yang Sah dan beliau masih aktif sehingga hari ini. Bagi kalian yang ingin mendapatkan produk Shaklee di kawasan Bandar Baru Bangi, boleh dapatkan dari doktor Siti di talian : 0192299479.

Sehingga hari ini doktor Siti masih menyusukan anaknya dengan susuibu dan beliau sendiri masih mengepam di tempat kerja bagi memastikan dapat beri yang terbaik untuk anak bongsunya.

Ini kerana beliau memahami konsep asas penyusuan adalah pentingnya stimulasi melalui direct feeding atau sesi perahan. Vitamin sangat membantu agar si ibu itu sihat, ceria dan dapat menjalankan tugas harian tanpa terlalu keletihan.

Bagi anda yang nak dapatkan produk Shaklee di kawasan Bandar Baru Bangi, boleh dapatkan dari doktor Siti di talian yang telah dinyatakan.

Salam sayang dari

 N2 @ Ibu Addinnasa

Read more www.anakkuwiraku.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *