Shaklee Malaysia

Master Coordinator Shaklee Malaysia

Archives

Pengedar Vivix Shaklee Beaufort – Norizzainah

Izzainah adalah   Pengedar, Stokis, Agen Vivix Shaklee Puchong Yang Boleh COD Ke Beaufort , Kota Kinabalu Sabah

Izzainah merupakan Dealer Shaklee, Stokis Shaklee, Agen Vivix Shaklee Beaufort yang mempunyai pengalaman luas dalam shaklee lebih daripada 5 tahun. Beliau adalah Pengedar, Stokis &

Agen Vivix Shaklee Beaufort yang mempunyai bimbingan daripada Doktor, Pakar Nutrisi & Santis Shaklee boleh terus COD Beaufort dengan segera & boleh POS ke seluruh Beaufort sebab beliau mempunyai Stock Produk Shaklee yang baru & Fresh.

Anda tak perlu tunggu lama & ragu-ragu sebab beliau sentiasa dapatkan Produk Shaklee direct dari  Shaklee Kota Kinabalu terus.

Pengedar Shaklee Beaufort
Pengedar Vivix Shaklee Beaufort

Berminat Nak Cari Side Income Dengan Menjadi Agen Shaklee di Beaufort Bawah Bimbingan Kami

Pengedar Shaklee Malaysia.

Di Beaufort, Produk Shaklee sentiasa mendapat permintaan tinggi dan ramai customer nak COD barang dengan segera, maka kami membuka peluang Business Shaklee kepada anda yang ingin menjana pendapatan tambahan RM200-RM500 sebulan.

 

Artikel lain : Pengedar Shaklee Bukit Payong Kuala Terengganu

Boleh hubungi Izzainah di talian : 60148704964 atau whatsapp terus kepada beliau DISINI 

Latihan dan bimbingan kini bukan sahaja secara fizikal kita dengan adanya dunia tanpa sempadan, training dapat dilakukan secara online dan ia boleh diulang jika ada mana-mana bahagian yang kita kurang faham.

 

7 Sebab Mengapa Anda Perlu Membeli Produk Shaklee, Vivix Shaklee Dengan Izzainah Pengedar, Stokis, Cawangan, Branch, Agen Vivix Shaklee Beaufort Yang Terbaik & Berpengalaman Luas

(1) Izzainah merupakan Pengedar Shaklee Beaufort & Agen Vivix Shaklee diBeaufort dan sedia untuk COD Produk Shaklee terus kepada anda.

Saya juga boleh poskan produk bagi area Negeri lain dalam Malaysia.

(2) Beliau juga merupakan Shaklee Distributor Beaufort yang sedia membuat penghantaran khidmat pos laju ke seluruh Malaysia.

(3) DAPAT PANDUAN & BIMBINGAN CARA MAKAN YANG BETUL TERUS DARI PAKAR 

Anda bukan sahaja boleh tanya 1 soalan, malah beribu-ribu soalan direct terus kepada pakar nutritionist yang diiktiraf selepas menjadi ahli shaklee dengan Erna Jika selama ini dah berkerak soalan dalam minda nak tanya persoalan tentang cara makan, & isu kesihatan boleh terus tanya dengan leader team kami (mempunyai sijil Nutritionist dari shaklee). Ianya sangat EXCLUSIVE sebab anda akan dapat FREE CONSULTATION dan Monitoring hingga berjaya. InsyaAllah.

(4) DAPAT CONSULTATION DARI TEAM 20 TAHUN PENGALAMAN DENGAN SHAKLEE

Izzainah merupakan Pengedar Shaklee Beaufort. Beliau sudah consume shaklee sejak 5 tahun lepas.

(5) DAPAT CASH REBATE (DUIT) SEHINGGA 21% .

Jika selama ini anda tak pernah menjadi ahli shaklee, anda hanya membeli Shaklee sahaja tetapi tak dapat apa-apa cash rebate. Now! dengan pembelian produk untuk makan sendiri aje anda akan dapat UV (akan di convert menjadi cash rebate ke akaun anda), best kan..geli-geli beli untuk diri sendiri makan pun boleh dapat rebate/duit. Best kan?

(6) DAPAT VIP ACCESS KE CUSTOMER SERVIS SHAKLEE.

Apa juga soalan dan pertanya anda akan di layan dengan status VIP. So anda tak perlu ragu jika berlaku permasalahan. Inilah keistimewaan menjadi ahli shaklee dengan kami.

(7) BOLEH BELI SENDIRI SECARA ONLINE/ CALL HQ TANPA MELALUI AGENT.

Anda selalu tak yakin bila beli dengan agent?tak perlu risau lagi sebab anda boleh membuat pembelian sendiri secara online. Direct terus ke HQ. Malah HQ Shaklee juga menyediakan system penghantaran direct dari hq Shaklee. Anda booking hari ni je 2-3 hari barang dah sampai siap dengan bungkusan Shaklee lagi tau..sangat exclusive.

Hubungi Saya Segera Pengedar, Ajen Vivix, Stokis Shaklee Malaysia. Kami akan berikan servis yang Terbaik.

+60 12-8535689

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *