Shaklee Malaysia

Master Coordinator Shaklee Malaysia

Archives

Omega agen bakar lemak selain untuk otak.

Mana tak tumpah kuah kalau tak ke nasi?

” Vitamin 3 atas meja ni Aca dan Abang Addin kena makan sebelum tidur kan?” Itulah suara Nasa sebelum masuk tidur. Sebenarnya saya dah mula berikan Nasa dan Addin  3 jenis vitamin yang konsisten setiap malam. Vitamin itu ialah Omega, Carotomax dan Ostematrix.
Namun jika saya lihat kulit dia ok, minum susu banyak maka saya cuma bekalkan Omega sahaja.
Paling penting mereka ini perlu minum cukup air.

Alhamdulillah seminggu Februari berjalan dengan sangat laju. Ditambah kini membuat penghantaran produk di Miri [ dalam area bandar dan berdekatan dengan rumah kami]
Tanpa saya sedar, banyak hari belum update blog. Actually banyak yang saya nak cerita tentang Omega. Sempena bulan ni adalah bulan promosi Omega.

Berita paling menggembirakan customer kami yang datang ke rumah bercerita tentang pengalaman beliau amalkan Omega , Alfalfa dan Herb Lax. Apa yang menariknya, beliau mengakui bahawa pengambilan 3 jenis vitamin ini ditambah bersama ESP telah membuatkan diri beliau mempunyai perut yang kempis tidak seperti sebelum ini.

” Alhamdulillah, saya suka amalkan vitamin Shaklee ini. Memang nampak perubahan yang ketara. Saya dapat rasa tubuh badan saya termasuk muscle saya lebih padat. Tiada lagi lembik dan perut yang memengahkan”

Omega adalah antara supplement yang bagus untuk jantung malah ia membantu memecahkan lemak yang berlebihan dari tubuh. Pengambilan ia perlu disertakan bersama Alfalfa yang bertindak seperti fiber untuk mengangkut keluar lemak-lemak yang telah terurai tadi [ emulsifier]. Manakala pengambilan Herb Lax membantu membersihkan usus kita.

Saya sendiri mengamalkan Omega setiap hari 3 biji sebagai agen pembakar lemak. Saya turut sertakan cerita saya dalam entry Kurus Dengan Omega.

Sempena musim perayaan Tahun Baru Cina, sudah pasti kita mengambil peluang bawa anak-anak berjalan. Omega salah satu vitamin yang bagus dibawa sepanjang bercuti. Entry Omega Untuk Bercuti.

BERITA BAIK !

PERCUMA 1 BOTOL OMEGA APABILA MEMBELI 6 BOTOL hanya pada bulan FEBRUARI SAHAJA!

Berminat? Hubungi kami untuk dapatkan tawaran menarik ini!

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

 Penghantaran Shaklee Miri, Sarawak, Malaysia, Indonesia, China dan  Taiwan.

 Untuk maklumat lanjut sila berhubung dengan saya melalui
Email Yahoo : nnorita78[@]yahoo.com
Gmail : anakwirabiz[@]gmail.com
 Call/Whatsapp : 012-853-5689

 Salam sayang dari Ibu Addinnasa

Read more www.anakkuwiraku.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *