Shaklee Malaysia

Master Coordinator Shaklee Malaysia

Archives

National Conference 5-7 Jun 2015

Alhamdulillah setiap tahun bulan Jun kami berpeluang melihat ratusan anak cucu cicit Shaklee dalam organisasi kami yang diraikan dalam majlis khas ini.

Ia juga adalah majlis yang dinantikan oleh setiap mereka yang berusaha bersungguh-sungguh dalam Shaklee kerana dalam majlis ini segala usaha yang dicurahkan akan diraikan di hadapan ribuan orang penonton!

Paling seronok menantikan mereka yang mendapat anugerah Super Star kerana mereka ini berpeluang membawa balik wang tunai seperti yang dijanjikan oleh Shaklee. Ini bermakna bukan hanya medal atau pingat sahaja yang dibawa pulang tetapi hadiah tunai juga syarikat sediakan untuk performance tahunan yang hebat.

Selama lebih 17 tahun kami bersama Shaklee….apapun anugerah yang kami terima tidaklah sehebat perasaan kami melihat anak didik kami naik ke pentas diraikan dihadapan ribuan penonton. Hadiah yang paling hebat dan tak ternilai dengan kata-kata…melihat mereka beratur menaiki pentas untuk mengambil anugerah membuatkan saya memanjatkan berbanyak-banyak syukur pada ALLAH kerana mengizinkan saya melihat impian saya menjadi sebuah kenyataan.

Jika 8 tahun dulu tiada siapa yang percaya dengan impian saya…kata-kata saya ibarat angin yang berlalu kerana dulu ia hanya sebuah angan-angan, sebuah harapan dan sebuah impian.

Tapi kini, ia benar-benar menjadi realistik….beribu surirumah yang menjana pendapatan dengan Shaklee…beribu orang yang layak menyertai convention Shaklee baik local mahupun international.

Mereka berjaya kerana mereka mahukan kehidupan yang lebih baik, 

Mereka berjaya kerana mereka mahu menjadi tangan yang memberi ,

Mereka berjaya kerana mereka mahu  hidup yang luarbiasa…. 
dan yang penting ialah 

Mereka berjaya kerana mereka percaya hanya mereka yang mampu mengubah nasib mereka.

Anda bagaimana? Bagaimana kehidupan anda 3 tahun lepas? Adakah masih sama sehingga hari ini?
Puas dah usaha tapi tak nampak hasil? Maka anda perlu ada mentor. Usahakan bisnes yang memberi pulangan setimpal dengan usaha. Berniaga ni macam berlari dalam track larian. Hadiah yang menanti adalah apa yang syarikat boleh tawarkan. Jika kita berlari pada kelajuan yang sama dan jarak yang sama….lihat pula hasil yang kita perolehi.

Berminat nak sertai Shaklee dengan kami? Kami akan bantu anda lihat jalan yang terang…selebihnya anda kena usaha gerakkan diri ke arah impian anda.

Kalau anda bersedia mahu keluar dari zon selesa…saya yakin anda juga boleh menjadi sebahagian dari mereka yang akan mengambil anugerah tahun 2016 !

Jom kita sama-sama berjaya!

Berminat nak datang Shaklee National Conference? Boleh hubungi saya untuk dapatkan pas masuk.

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

 Penghantaran produk Shaklee ke seluruh Malaysia, Indonesia, China dan Taiwan.
 COD Shaklee Miri Sarawak.

 Untuk maklumat lanjut berkaitan keahlian Shaklee [atau] pembelian produk Shaklee [atau] menjana pendapatan dari rumah boleh berhubung dengan kami melalui
Email Yahoo : nnorita78[@]yahoo.com
Gmail : addinnasa[@]gmail.com

 ♛ Call/Whatsapp : 012-853-5689 ♛

 Salam sayang dari
 N2 @ Ibu Addinnasa

Read more www.anakkuwiraku.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *