Shaklee Malaysia

Master Coordinator Shaklee Malaysia

Archives

Nak lebih yakin???

Last two week saya dilawati oleh seorang kenalan baru atau lebih mesra saya panggil kak Dilia. Beliau ingin tahu lebih lanjut mengapa saya begitu yakin dengan Shaklee. Secara kebetulan abah Addin pun ada di rumah, maka abah dengan hati terbuka membuat demo produk dan menerangkan secara terperinci bagaimana sel itu bertindak dengan vitamin dan kesan vitamin ke atas tubuh badan.
Sebenarnya ibu sangat suka mendengar abah menerangkan kepentingan setiap vitamin dengan terperinci. Siap dengan demo… bukan ibu tak pandai nak terang tapi abah lebih expert. So far kak Dilia berpuashati dan mencuba vitamin yang ibu suggest untuk kes dia.
Maka, bagi anda atau sesiapa jua yang perlukan bukti dan keyakinan untuk mencuba vitamin Shaklee bolehlah membuat temujanji agar kami boleh berkongsi dengan anda kebaikan dan kelebihan vitamin Shaklee yang kami makan sudah hampir 10 tahun.
Sebarang temujanji boleh dibuat melalui telefon saya 012-8535689 atau email saya nnorita@yahoo.com .
Apabila seseorang itu makan supplement dengan ilmu… dia pasti akan lebih menghargai duit yang dikeluarkan untuk membeli vitamin dan akan lebih menghargai kesihatan kerana kita makan dengan ilmu. Memang tidak dinafikan ramai penjual vitamin Shaklee diluar sana… maka dengan siapa jua anda membeli bukan satu persoalan tetapi yang penting pastikan anda tahu setiap fungsi vitamin dan bagaimana ia membantu anda dalam mendapatkan kesihatan yang optimum.

Read more www.anakkuwiraku.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *