Shaklee Malaysia

Master Coordinator Shaklee Malaysia

Archives

Muka berminyak : Lelaki boleh pakai Nutriwhite make up remover?

Alhamdulillah salah satu product Nutriwhite yang saya dan suami suka pakai ialah pencuci muka termasuklah make up remover.

Bila dah selalu pakai saya sedar memang dah lama tak pakai masker untuk buang  white head…
even bila ada rasa jerawat nak keluar saya akan pakai make up remover dan cuci lama sikit selepas tu bilas dengan air suam.

Saya juga pesan suami untuk pakai setiap hari agar liang pori pada kulit muka makin mengecil dan kulit nampak lebih sihat. So ia menjawab persoalan ; Adakah lelaki boleh guna Nutriwhite Make Up Remover? Memang boleh terutama jika mereka yang mempunyai kulit yang berminyak.

Nak guna Shaklee make up remover sangat mudah…picit sedikit dan sapukan sama rata ke seluruh muka dan urut dalam beberapa minit. Selepas itu bilas dengan air suam. Kemudian barulah basuh dengan pencuci muka Nutriwhite Gentle Deep Foaming Cleanser untuk lebih bersih. [ Namun jika ada masalah jerawat tak perlu amalkan Nutriwhite Deep Foaming Cleanser dahulu memadai guna make up remover dahulu.

Saya memang amalkan beberapa kali sehari termasuklah selepas bangun tidur [ walaupun tidur tanpa make up] dan sebelum tidur untuk kesihatan kulit.

Solusi kulit berminyak?

Selain itu amalan memakai Enfuselle Balancing Moisturizer juga saya amalkan sebelum keluar rumah agar minyak pada kulit muka akan lebih terkawal jika terdedah pada suhu panas.

Pengambilan vitamin seperti GLA Complex, Vitamin C dan Vitamin E juga sangat bagus untuk memiliki kulit yang sihat dan bebas minyak.

Berminat nak dapatkan sebelum Raya? Boleh hubungi kami untuk dapatkannya hari ini!

Penghantaran produk Shaklee ke seluruh Malaysia, Indonesia, China dan Taiwan.

COD Shaklee Miri Sarawak.

 Untuk maklumat lanjut berkaitan keahlian Shaklee [atau] pembelian produk Shaklee [atau] menjana pendapatan dari rumah boleh berhubung dengan kami melalui
Email Yahoo : nnorita78[@]yahoo.com
Gmail : addinnasa[@]gmail.com

 ♛ Call/Whatsapp : 012-853-5689 ♛

 Salam sayang dari
 N2 @ Ibu Addinnasa

Read more www.anakkuwiraku.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *