Shaklee Malaysia

Master Coordinator Shaklee Malaysia

Archives

Miri Shaklee BOM

Shaklee tiada branch di Miri tetapi tidak menjadikan ia satu alasan komuniti di sini tidak berusaha mengembangkan Shaklee di sini.

Shaklee Sarawak

Alhamdulillah perjumpaan ringkas telah berlangsung di Dynasty Miri. Bagi yang ingin melihat agenda boleh layari web Tuan Taqiuddin [ one of the event organizer] DI SINI. 

Berita Baik !!!

Shaklee akan menganjurkan BOM [ Business Opportunity Meeting] September pada 8 haribulan iaitu Ahad. InsyaALLAH bertempat di salah satu hotel di Miri dan akan dimaklumkan lagi sebaik sahaja pengesahan hotel diterima.

Antara agenda menarik yang akan di kongsi pastinya mengenali latar berlakang syarikat, tawaran pernaiagaan yang menarik, pengetahuan tentang produk iaitu ESP [ best tau ada home party!!] dan testimonial dari rakan bisnes malah dari pengguna sendiri.

Siapa yang boleh sertai program ini?

Sesiapa sahaja yang berminat , kami mengalu-alukan kehadiran kalian semoga majlis berlangsung dengan lebih meriah.
Berminat boleh hubungi kami seperti di bawah.

Jumpa di sana !!!

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

 Penghantaran Seluruh Malaysia, Indonesia, China dan Taiwan.

 COD Shaklee Miri.

Untuk maklumat lanjut berkaitan keahlian [atau] pembelian produk [atau] menjana pendapatan dari rumah boleh berhubung dengan kami melalui

Email Yahoo : nnorita78[@]yahoo.com
Gmail : addinnasa[@]gmail.com

 ♛ Call/Whatsapp : 012-853-5689 ♛

 Salam sayang dari

 N @ Ibu Addinnasa

Read more www.anakkuwiraku.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *