Shaklee Malaysia

Master Coordinator Shaklee Malaysia

Archives

Menjana pendapatan dari rumah mahupun sampingan bersama kami?

Alhamdulilah minggu sudah selesailah forum Euphoria antara terbesar yang pernah kami adakan. Sebagai penganjur, saya amat berterima kasih kepada semua tetamu jemputan yang sedia berkongsi rahsia kejayaan mereka. Antaranya ialah Master Farah Alias, Puan Arnie [ founder of Genkimomma], Puan Tuty untuk bahagian pengetahuan produk. Sayangnya Master Shareeza tidak dapat hadir pada saat akhir atas urusan keluarga yang tak dapat dielakkan. Namun terima kasih buat beliau atas slide yang disediakan yang telah dibentangkan oleh suami saya sendiri.

Berminat nak sertai kami?

Bagaimana nak mendaftar sebagai ahli @ pengedar Shaklee Anda boleh mendaftar dengan membuat pembayaran untuk registration fee sebanyak RM65 ataupun membuat pembelian melebihi 200 points (dalam lingkungan RM700) untuk mendapat keahlian percuma. Anda cuma perlu menghubungi saya (saya akan uruskan urusan pendaftaran) atau pergi sendiri ke branch Shaklee dan mendaftar menggunakan ID saya 395863 sebagai sponsor/upline.


Yuran keahlian Shaklee

Pendaftaran ialah RM65 (sekiranya anda pergi sendiri ke branch untuk ambil member kit) dan tambahan RM10 untuk pos member kit sekiranya anda mahu kit tersebut dipos kepada anda, atau dihantar melalui saya. Jumlahnya ialah RM75 (jika anda tidak pergi ambil sendiri kit di branch).Tak Perlu Maintain point dalam Shaklee

Sekiranya cuma nak makan sendiri, tak perlu maintain points, melainkan anda mahu memulakan perniagaan dengan Shaklee, anda perlu dapatkan points tertentu dan maintain points tertentu. Tapi kalau cuma makan sendiri, share dengan saudara-mara, tak perlu risau nak maintain2 atau minimum purchaseTak Wajib membuat pembelian setiap bulan untuk maintain keahlian?

Benar, tak perlu maintain point atau wajib membuat ada pembelian.Apa kelebihan menjadi ahli?


1) Boleh membeli produk dengan harga ahli dan mengumpul point anda sendiri.


2) Jika rajin berkongsi dengan point yang tertentu melayakkan kita menerima bonus dalam bentuk cash tanpa perlu ada downline.3) Jika berminat untuk berbiz, ada kelas tertutup disediakan oleh saya melalui blog / fb tertutup khas untuk ini.


4) Shaklee menawarkan Cash, Car (bonus kereta) dan Convention (local dan International-Umrah bg Muslim).


Berminat? Boleh emailkan kepada saya untuk membolehkan kami daftarkan anda dalam kumpulan kami.  

Untuk maklumat lanjut sila berhubung dengan saya melalui
 Email Yahoo : nnorita78[@]yahoo.com
Gmail : addinnasa[@]gmail.com
Call/Whatsapp : 012-853-5689

Salam sayang dari Ibu Addinnasa

Read more www.anakkuwiraku.com

One thought on “Menjana pendapatan dari rumah mahupun sampingan bersama kami?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *